Nem értem az összefüggést Gyurcsány és Rózsa Flores között, elmagyarázná valaki?
Odaáig megvan, hogy Gyurcsány mondott szépeket erről-arról, és készült róla hangfelvétel. De mi köze van Rózsa Floresnek hozzá? Azért gyilkolták meg, mert szivárogtatott?
Köszönöm
Hella
Ne keress értelmet vagy összefüggést, mert nincs....
Csak azért dobják be ezeket a sztorikat a közösbe, hogy mindenki ezen csámcsogjon, ők meg közben a háttérben sokkal nagyobb mocskosságokat foglalkozhatnak.
Üdv.
Asszem a hvg-ben volt egy cikk nem is olyan régen, amiben olyasmi volt, hogy a hanganyagot Rózsa Flores vagy Tóásó árulta, asszem fél millióért, de végül nem vette meg senki, aztán volt valami házkutatás.
Csak homályosan rémlik a sztory, hülyeséget meg nem akarok írni. Ha kell akkor hétvégén megkeresem.
"Nyilván egyszerű dolog egy halottat összefüggésbe hozni."
A cikkben összefüggésbe hozzák a kiszivárogtatásos ügyet Tóásóval is, aki jelenleg még él, viszont egy bolíviai börtönből nehéz lenne tanúskodni. Ha nagyon feszegetni akarnák ezt a dolgot, szerintem el tudnák érni, hogy Bolívia kiadja... Bár ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!