Komolyan Vonától várjátok az ország megmentését?
Mi a kérdező problémája Vonával ?
Igen, tőle várom az ország helyzetének javítását.
"A harmincas-negyvenes években már voltak kormányon a szellemi elődeik. Na, abból a világból sem kérünk soha többet!"
Szellemi elődeik?
Már megint az a fránya náci kártya , igaz?
Ennyi erővel kilehet jelenteni , hogy az MSZP szellemi elődje és jogelődje is évtizedekig hatalmon volt.
Ugye?Hiányzik-e a gulág meg az ÁVÓ?
A lényeg , a Jobbik nem náci ,az MSZP pedig nem kommunista.
A Jobbik nagyjából követi az európai nemzeti radikális irányvonalat.Leginkább a francia nemzeti front párta hasonlítanak , bár ez utóbbi sokat változott, az utóbbi 10 évben.
"A Jobbik nagyjából követi az európai nemzeti radikális irányvonalat."
Semmi köze hozzájuk. Az európai nemzeti radikálisok muzulmánellenesek, és nem támadják a zsidókat. A Jobbik meg leragadt a numerus claususnál, és Iránnal barátkozik, ahol is a vének tanácsa pont most zárta ki Ahmadinezsád összes ellenlábasát a három hét múlva esedékes választásokról...
"Semmi köze hozzájuk. Az európai nemzeti radikálisok muzulmánellenesek, és nem támadják a zsidókat. A Jobbik meg leragadt a numerus claususnál, és Iránnal barátkozik, ahol is a vének tanácsa pont most zárta ki Ahmadinezsád összes ellenlábasát a három hét múlva esedékes választásokról..."
Már muzulmán ellenesek igen , de ez nem volt mindig így.
A Front National épp olyan volt , mint a Jobbik , de mint mondtam megváltoztak az utóbbi években.
Az iszlám őrájuk nézve igen nagy veszélyt jelent , ezért többet foglalkoznak ezzel a problémával.
Ez a francia párt jelenleg már a második erő a hazájában , erősebb , mint a mi Jobbikunk.
"El kell fogadni a tényt, hogy ha a 2014-es választást nem is, de a 2018-ast már a Jobbik nyeri meg."
Sőt, az is tény, hogy a 2010-es választásokat is a Jobbik nyerte meg, de a csúnya Fidesz tönkretette a 2/3-át :)
Az ilyen tények mellett nyugodtan alszom. Különösen, mert kedvenc pártotokat azóta sem támogatják többen.
Nem akarok bele szólni,de úgy átlagban,ha világban nézzük,akkor Izraeliek jó nagy átlag része sokkal műveltebb,intelligensebb,mint az átlag muszlim és hasonlók.
Ráadásul Nyugat Európában főleg muszlimokkal van sok baj.
Másik dolog,egy felmérés szerint az arabok 60 százaléka analfabéta írástudatlan.
Egyébként nekem sem jön be az,hogy (állítólag) Jobbik Iránnal barátkozik.
"Egyébként nekem sem jön be az,hogy (állítólag) Jobbik Iránnal barátkozik"
Jobbikosként én sem helyeslem ezt az Iránnal való barátságot .
Az orosz , kínai...stb való barátságot támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!