Aki 40-50 évesen is ilyen régi, öreg kocsival jár az mit csinált egész életében?
Először is a legtöbb embernek az autó abszolút sokadlagos tényező, arra jó, hogy elvigyen A-ból B-be. Az általad felsorolt típusok megbízható típusok, ezt tökéletesen teljesítik.
Amúgy az autó befektetésnek rossz, hiába veszel teszem azt 5 millióért egy autót, pár év múlva a negyedét nem éri.
Másik, hogy számos egyéb dolog van, amire egy ennyi idős embernek költeni kell a pénzét, pl.: a gyerekei életének támogatása (tanulás, lakhatás stb.), esetleg nyaralni megy vagy a házára, lakására költi.
Illetve vannak akiknek tényleg nem lenne pénze jobb autóra. Ők se feltétlen lusta és rossz emberek: lehet, hogy felneveltek 3-4 gyereket tisztességgel, így azokra ment el a pénz, nem túlórázott, inkább a családjával foglalkozott és sokkal boldogabb így, mintha jobb autója lenne és rosszabb családja.
Aztán vannak olyan emberek is, akik rengeteget dolgoztak életünk során, csak éppen rosszul jövedelmező szakmájuk van (tanárok, ápolók stb.) és ezért nem sikerült sok pénzt felhalmozni...
Hogy mit csinált egész életében? Én például tanítottam (jelenleg havi 108000 nettóért), és felneveltem, valamint egyetemre járattam két gyereket, persze nem egyedül, hanem a férjemmel együtt.
Ő is pedagógus :)))
"Vállalkozással"
Legálisan, munkával megszerzett bérjövedelemmel alapította a legális, korrekten adózó vállalkozását?
Mert ha apuci vette, akkor nem ér....
Tudod nekem is 24 évesen már saját lakásom volt, full berendezve, még jól fizető állásom is volt mellé amiből simán fizettem a rezsit. Csak épp a lakást az átlagnál magasabb munkabéremből sem tudtam volna SAJÁT ERŐBŐL megvásárolni, hanem a szüleim tették a popsim alá, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Viszont nem is kértem számon soha az akkor 30-40-es korosztályt, hogy nekik hogyhogy nincs saját lakásuk, lám nekem sikerült, itt vagyok fiatalon a rakat pénzzel (amiből nem kell fizetni se hitelt, se albérletet)
"külföldi munkával"
Vannak családos 30-40es ismerőseim, akik külföldön megszedték magukat, jól keresnek, de nincs nagy autójuk. Először is, ennek a korosztálynak nem csak saját magát kell eltartania mint a te haverjaidnak, hanem egy terhes feleséget és pl. 1-2 gyereket. Úgy mindjárt más...
Másodszor, tudják, hogy a nagy autó nagy fogyasztást is jelent sokszor, na meg ahogy előttem írták, a kocsi a legrosszabb befektetés, szóval tudnak számolni, előre gondolkodni és nem kell menőzniük a csajok előtt, mert van kihez bújniuk este..
"informatikusként."
20-23 évesen informatikus: Ennyi idősen még az egyetemen/főiskolán tanulnak. Az informatikus fizetés konkrétan mennyi? Ha levonjuk belőle a lakbért/rezsit, megélhetési költségeket, stb (mert ahogy írtam: ha apuci fizeti, akkor nem ér), akkor igencsak nehezen elképzelhető, hogy 1 év munka után ők ilyen kocsit vehettek...
"Aki 40-50 évesen is ilyen régi, öreg kocsival jár az mit csinált egész életében?"
Fizetett, hogy a 20-23 éves nyikhaj fiacskája nagy bömbössel menőzhessen a csajok előtt.
Például egész életében dolgozott. Fizetésért.
És 20 évesen örült ha tudott venni egy Ukrajina biciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!