Fidesz államosítani fogja a gyógyszertárakat is, mint ahogy a trafikokkal tette?
Elsőként azzal a résszel kezdenék amit a kórházi vizsgálatokról írtál. A magánbiztosítók külön stábot tartanak fent azért hogy ezeket a feleslegesen kiírt vizsgálatokat lenyomozzák és kártérítésért pereljenek. Ezt át lehetne venni. De szerintem ez már a tudományos fantasztikum kategória hogy Mo. ne lopjanak. :D
Elképzelésem sincs róla mivel lehetne rendbe vágni a rendszert mert sok sebből vérzik.
Sajnos tényleg korrupt emberek ülnek magas helyeken és egy-egy rózsadombi villa áráért a gyárak megveszik maguknak őket és ez dönt a támogatásokon. (én itt jegyezném meg halkan hogy nekem egy fél villa ára is elég lenne :D )
Na jó lehet nem lenne fenékig tejfel ha minden államosítva lenne... Valahogy a patikáknak azért mégiscsak tudnék örülni :)
Igazából a fő okom erre az hogy, ha besétálsz egy patikába ott gyógyszerészt nem sokat találsz, 1-nek előírás alapján lennie kell de ennyi. A patikákban OKJ-s képzéssel asszisztensek ücsörögnek akikkel nekem semmi bajom, de hogy a South Parkot idézzem: "Elveszik a munkát".
Olcsóbb őket alkalmazni egy diplomás gyógyszerész helyett és mivel ahogy te is írtad sok-sok patika van, a bevételek csökkennek a verseny miatt és a tulajdonos kétszer meggondolja, hogy milyen alkalmazottat vesz fel, és ez b*ssza a csőröm. Szerintem én már ehhez a témához nem sok újat tudok hozzá tenni érdemben... és szerintem már ez a hozzászólás sem ért semmit tőlem :D
Akkor itt zárjuk is le, mert a többiek előbb-utóbb fejünket veszik, hogy itt vitatjuk meg a világ nagy dolgait (de ha tovább van kedved kivesézni ezt, írj levelet)! :)
Azt, hogy gyógyszerészeket kelljen alkalmazni, elég lenne egy egyszerű törvényben előírni és a dolog meg lenne oldva.
Itt már csak az én egyébként joghallgató fejem akadékoskodik annyiban, hogy ha másnak is meg van a végzettsége a munkához, akkor csak a gyógyszerészek helyzetbe hozása érdekében kirakni őket megint nem lenne túl pártatlan dolog jogalkotói részről, de erre meg én mondom már azt, hogy azt a napot, hogy Magyarországon a jogalkotásban ilyenekkel foglalkoznak, valószínűleg már nem fogom megélni. :)
Egyébként nálunk is vannak jogi asszisztensek és mi is folyamatosan fúrjuk őket, hogy jogászként inkább minket kellene majd felvenni ők meg jöjjenek nekünk max kávét főzni :D...de hát minden szentnek maga felé hajlik, ugye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!