Iskolarendőrség kezdi meg munkáját, megold ez valamit is?
Ez akár jó is lehet, ahogy előttem írták lehet jól is csinálni. Eddigi eredmények fényében viszont inkább nem nyilatkozom ... Elmúlt 2 évben elmenekült atapsztalt rendőrök jó része a juttatások és nyugdíj nyírbálás miatt, inkább mentek vagyonőrnek, biztonsági szakembernek, stb.
Most dicsekszenek vele mennyi új embert vettek fel. Persze, több ezer újoncot. Aztán egy sima betörőhöz is a TEK megy ki, mert nincs épkézláb ember. Annak meg a költségei érthető okokból magasak.
De ha van rá emberük, mondom akár jó is lehet.
Igen! Ha ilyen eddig is lett volna, akkor az én időmben nem árultak volna mindenféle "gyanús dolgokat" a folyosón, nem szedték volna össze egy volt osztálytársamat túladagolás miatt a mosdókagyló alól falfehéren, nem tűnt volna el minden értékünk rendszeresen a tesiöltözőkből, és legfőképpen, nem üldöztek volna el engem onnan késelős cigányok másik iskolába.
Egy 40 kilós tanár nem fog odaállni eléjük... Csak annak van visszatartó ereje mind a lógások, mind a folyosós verekedések esetén, ha valódi, adott esetben erőszakot is alkalmazó rendfenntartók vannak jelen. És ez nem az "állam hibája". Ez a társadalomé.
Régóta váratott már magára, amit most megléptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!