Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha fölveszem a zsidó vallást...

Ha fölveszem a zsidó vallást fogok kapni holo kárpótlást?

Figyelt kérdés
És kb. mennyi kárpi lesz havonta?

2013. máj. 10. 15:41
1 2
 11/18 tetro ***** válasza:
Nem csak a túlélők kapnak segélyt?
2013. máj. 10. 19:21
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Te is csak a markod tartanád mint a cigányok ahelyett hogy elmennél dolgozni. Sok zsidó szorgalmas és intelligens, értelmiségi pályán helyezkednek el és jól keresnek, te meg pont az ellentétük lehetsz. De szerintem kamu az egész kérdésed, és csak a reakciókra vagy kíváncsi a provokálásoddal. Talán zsidó sem vagy igazából.
2013. máj. 11. 20:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Bár nem vagyok róla meggyőződve, h ez nem vmi vicc, azért lásd a jó szándékot, válaszolok neked.

Csak akkor kapsz kárpótlást, ha TE vagy holokauszt túlélő, az, h neked ki, vagy mi a rokonod, senkit nem érdekel. Én sem kapok, és nem is várok el semmiféle pénzt, pedig nem is 1, hanem több rokonom is érintett volt.

Még az ötlet is teljesen abszurd, mégis miért kapna bárki pénzt olyanért, amihez személyesen semmi köze? Egyébiránt, nem értem, h egyeseknek miért mindig a holokauszt kárpótlás fáj, amikor a kommunizmus meghurcoltjai ugyanúgy kapják a kárpótlást? Ezt egyszer vki elmagyarázhatná már nekem. Na mindegy...

Ami pedig a betérést mint olyat illeti, ez egy hosszú, és roppant nagy elhatározást igénylő folyamat, nem olyan, h egy reggel felébredsz, h te zsidó leszel. Évekig kell hozzá tanulnod, teljes életmódváltást igényel, a rabbinak pedig kötelező téged többször is lebeszélnie a tervedről. Csak ha azt látja, h tényleg komolyak, és minden hátsó szándék nélküliek az elhatározásaid, akkor fog elkezdeni téged tanítani (egy korábbi válaszolónak írom, felmenők nem kellenek hozzá).

2013. máj. 12. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Mégis mennyi pénzt kapnak a kommunizmus meghurcoltjai kárpótlásként? Remélem nem kevesebbet, mint a holokauszté.
2013. máj. 12. 20:43
 15/18 PHP de kóder! ***** válasza:
32%

ocska kis retardalt provokatoroknak nem jar

menj vissza a kuruttyra, ott dagonyazz a tobbi hulladekkal

2013. máj. 14. 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:

"(egy korábbi válaszolónak írom, felmenők nem kellenek hozzá)"

Köszönöm, nem tudtam pontosan, azért is írtam, hogy nem vagyok biztos benne. Bár gyakorlati szempontból nézve: gondolom nagyon kevés példa lehet az ellenkezőjére.

2013. máj. 17. 14:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ez egyáltalán nem vicces. Papámat elvitték, haza is jött de meghalt. Azóta persze kaptunk kártérítést, papám halála után, is. Mivel a családja gazdag volt, sok mindent elvittek tőle. Egy festményt is ami ma 1 millió forintot ér. Csak sajnos kiderült, hogy nem is volt a család birtokáéban. Így nem kaptunk egy fityinget se. De most megemelték a kártérítést, próbálkozunk újra.

2013. máj. 30. 18:42
 18/18 anonim ***** válasza:
63%

Nekönk meg esélyünk se volt kárpólásra mert a dédapám

Auswitch ban részegen kieset az őrtoronyboll. hiába halt meg egy haláltáborba XD :D

2013. máj. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!