Ez meg mi? Ilyen súlyú ügyet sürgősséggel? Én nem vagyok antiszemita, de nem csodálkozom ezek után, hogy egyesek azok lesznek.
SENKI nem tehet arról, hogy milyen népcsoportba születik, de ezzel a normális, átlagos alsó középosztálybeli magyar zsidóknak ártottak a legtöbbet ezek a Magyarországot ugráltatni akaró nemzetközi zsidó körök, persze, nekik sem helyes ilyet beszólni, de önmagában ilyet beszólni úgy gondolom, hogy SZABÁLYSÉRTÉSI kategória, arra meg, hogy tényleg fizikailag is bántani akarták-e őket, én azért nem fogadnék túl nagy összegben, szeretném én látni videófelvételen ezt a jelenetet...
Én inkább 3 hónap kemény közmunkát , társadalomra hasznos munkát adtam volna.
A hangsúly nem a büntetés mértékén van emberek!
Hanem , hogy ennyire gyorsan megkezdődtek a tárgyalások.
Egy másik esetnél amikor büdös magyaroztak meg kiabálták, hogy "megdöglötök magyarok , mind meghaltok" bizonyos állampolgárok , azaz eset 2009-ben történt és a napokban volt újratárgyalva.
Pedig a két ügy szinte ugyanaz ,zsidózás és magyarozás.
Mi alapján van az előbbi gyorsított eljárással tárgyalva?
Én kettős mérce szagot érzek.
Érdemes lenne elgondolkodni rajta.
16.
Az a bajunk , hogy a cigányos esetnél nem volt gyorsított eljárás.
Nem kapták meg a büntetésüket egyből.
Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy a cigányokkal kivételetek azzal, hogy évekig húzódott az ügyük, hogy ha akkor gyorsítottan elítélték volna őket, akkor már lejárt volna a büntetésük, most meg még ott állnak mindig az eljárás alatt?
Ha ez szerinted hátrányos megkülönböztetés a zsidózóknak, hát gondold úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!