Hazudik a HVG és a balliberális "elit"?
A HVG SZERINT nem mondott igazat Szekszárd polgármestere a trafikügyben. Amiről ELVILEG van hangfelvétel, amit NEM közöl a HVG! Vajon MIÉRT NEM?! MERT NINCS IS HANGFELVÉTEL??!
Elmondanád kérlek, hogy ebben mi a gyenge bizonyító erő?
"Az a lényeg, elkötelezett jobboldalinak kell lenni"
"Van neked valaki jelentkeződ?" – kérdezte a polgármester az egyik önkormányzati képviselőtől, mire ő visszakérdezett, hogy el tudja-e intézni, ha nem Szekszárdon, hanem egy közeli településen lenne egy ismerős. Horváth magabiztosan válaszolt: "én mindent tudok", majd ismertette a cikk elején már idézett feltételt. Amikor a képviselő megnyugtatta, hogy a jelöltjei "rendesek", Horváth csak annyit mondott: "jó, utánanézek". A trafikpályázat nyerteseinek listáján valóban szerepel az adott településen az adott név.
Horváth leplezetlenül beszélt arról is, hogy a húga is pályázik, és utóbb kiderült, a nő nyert is a pályázaton. Arról is beszéltek a találkozón, hogy az egyik önkormányzati képviselő, Fajszi Lajos is indult a pályázaton.
"Te is adtál be?" – kérdezte egy nő, mire a polgármester gyorsan rávágta: "helyes, helyes, ne a szocik győzzenek!"
mivel idéző jellel hozták le, ez pl az indexről van, feltételezhető, hogy valamit idéz. Innentől kezdve ez vagy marha nagy index-hvg stb bukta lesz vagy fidesz bukta. Mivel a HVG borította a bilit nem hiszem, hogy ezt akkor is megtették volna ha nem lennének biztosak a dolgukban..
pontosan ez a bajom ezzel a cikkel, hogy már a cikk is körül van írva kát három szavas mondatok váltják idézetként egymást a lényeg pedig 3-4sorban kifejtve idézet nélkül ...
ha létezik a felvétel korrektebb lett volna a kiragadott idézetek helyett egy teljes körű leíratott bemutatni ... így még mindig ollózásnak tűnik ...
Megnéztem, az indexes cikk egy az egyben a HVG-s átvétele.
Szóval mi a gyenge a fent említett IDÉZET-ekben?
hvg cikk maga a gyenge nem hiteles hiszen ...
„Van neked valaki jelentkeződ?” – kérdezte a polgármester az egyik önkormányzati képviselőtől, mire ő visszakérdezett, hogy el tudja-e intézni, ha nem Szekszárdon, hanem egy közeli településen lenne egy ismerős.
4 szó idézet és 5 sor kifejtő belemagyarázó ... miért nem tudta a teljes szöveget idézni ... mert látom törekedett a cikk író a idézetekre csak ez 3 -5 szónál valahogy sosem haladt túl ... vagyis már is belemagyarázza a kerettörténetet a holnapi attrakcióhoz ... időzítés is példaértékű pénteken már árérnek az emberek tüntetni! és még nem beszéltem arról, hogy a hvg csoport kinek a tulajdonában áll ..
Nagyon csúnya választási kampány lesz ezt már előre lehet látni ...
Akkor is fenntartom, hogy a HVG tényleges hangfelvétel nélkül nem vágott volna bele, mert túl nagyot buknának.
Ha pedig van hangfelvétel, akkor volt gyűlés is amit eddig tagadtak. Ha pedig volt gyűlés...
én megvárom a holnapi hangfelvételt. de nekem a környzet a gyanus, az hogy nem adják ki a hangfelvételt, megvárják hátha másnak is birtokában elsz a hangfelvétel ? mi garantálja, hogy nem nyúlják le az elsőséget? ( a médiában nagy verseny van az iylen anyagokért kinek a neve áll a hivatkozási alapban )
valamint a cikk se túl meg győző nincs benne egy folyamatos gondolat menet se ... amit hiányolok annyi állítás van benne, hogy legalább egyet hagytak volna teljes egészében kifutni ...
Ennek ellenére nem bánom, ha vesztőre kerülnek a korruptak, pont úgy mint a mszp bajnai duó ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!