Hazudik a HVG és a balliberális "elit"?
A HVG SZERINT nem mondott igazat Szekszárd polgármestere a trafikügyben. Amiről ELVILEG van hangfelvétel, amit NEM közöl a HVG! Vajon MIÉRT NEM?! MERT NINCS IS HANGFELVÉTEL??!
Véleményem szerint HVG általában igazat szokott mondani sok dologban.Elég jól informált oldal.Ezért nagy a valószínűsége annak,hogy a trafikmutyi dologban is igazuk lehet.(Felvétellel és felvétel nélkül is érezhető az egész,mire készül a kormány ezzel kapcsolatban.)
Kár,hogy sokan nem látnak át a kerítés túl oldalára.
Azt tudni kell a HVG-ről hogy valótlan dolgokat nem közölnek teljes bizonyossággal. Ez már többször kiderült, mint most is. Íme a hangfelvétel leírása:
Egyébként ha nem vetted volna észre ez egy taktika. Először lebegtet az újság egy hírt, aztán jön rá a válasz, hogy nem igaz, hazugság... Ezután kihoz egy erősebb bizonyítékot, erre megint tagagás a válasz. Ekkorra a közvéleményt is felkorbácsolja a hír, és miután már teljesen próbálják meghazudtolni a lapot közlik a bizonyítékot. Ez által tudja meg a közvélemény, hogy ki hazudik és ki nem. Ha rögtön közölnék a hangfelvételt, akkor gyorsan leülne a dolog és nem buknának ki a hazudozások sem ennyire. Tehát, a HVG iszonyatosan jól csinálja és ez már nem az első eset. Eddig nem voltam HVG olvasó, de mára már azzá váltam.
valóban egy technika, ha valóban létezik ez a forrás, akkor biztos, hogy kidobta volna elsők között félre, hogy más is hozzá jut a hír anyaghoz hiszen az első mindent vissz ebben az esetben ... két lehetőség áll fenn:
1 tudja, hogy más nem juthat hozzá a forráshoz, vagyis belső ember hozza nekik az anyagot, biztosított a forrás, ezért ki vár és megvárja még a reakciók is lefutnak a kormány részéről... és eszerint készíti el a belemagyarázó leíratott az amúgy gyenge bizonyíték erővel bíró hangfelvételhez!
2. a hangfelvétel nem létezik vagy létezik, de más kontextusból van kiragadva az idézett ...
én az elsőt gondolom erősebbnek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!