Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz így az országgal?

Mi lesz így az országgal?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy egyre több izraeli kéri az állampolgárságot, egyre többen telepednek be. Emellett a magyar fiatalok folyamatosan áramlanak ki az országból egy jobb élet reményében. Én nem szeretném elhagyni a hazám, de egyre jobban félek attól, hogy mi lesz itt 20 év múlva társadalmi téren.
2013. máj. 7. 14:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%
Izraelt már rég bojkottolni kellett volna , állandóan provokálják a magyarokat , szidják az országot.Az egyik legnagyobb provokáció a zsidó világkongresszus , de még vannak húzásaik.
2013. máj. 7. 15:26
 12/24 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben egyet értek!

2013. máj. 7. 15:35
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

Viccesek az ilyen zsidórettegők. Csak két linket mutatok nektek:

[link]

Évi 2-3000 származású ember kap állampolgárságot 40%-a román, és több, mint 70%-a EU-s állampolgár. A maradék ezer emberből a tartózkodási engedéllyel rendelkező harmadik országbeliek megoszlása alapján jó eséllyel túlnyomó többségben szerbekről, kínaiakról és vietnamiakról beszélünk.

Forrás: [link]

Izraelieket nem is említ egyik grafikon sem azért, mert annyira jelentéktelen a számuk. De azért rettegjetek az évi 20 izraelitől, szerintem is ők nyomorítanak meg mindenkit :)

2013. máj. 7. 15:39
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Egyre több kínai,határon túli magyar is kér kettős állampolgárságot. Miért lenne ez baj? Csak sokan szeretnek rettegésben tartani a zsidógyűlölőket az ilyen hírekkel.

De ha a zsidók is magyarok, akkor mi a gond velük? Ugyanolyan emberek, mint a többiek.

2013. máj. 7. 15:40
 15/24 anonim ***** válasza:
3%
Én azt tudom ajánlani, hogy ne csinálj gyereket. Én 21 vagyok, de nem kell gyerek, mert csak szenvedés és valószínűleg halál várna rá a jövőben, ahogy az összes európai népre is. Én még eltengek-lengek a világban, amíg meg nem halok, de ha nem lesz utódom, akkor sok szenvedéstől kímélem meg őt/őket.
2013. máj. 7. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
64%
És akkor mi van, ha sok lesz itt a zsidó? Legalább mi is pénzügyi nagyhatalom leszünk.
2013. máj. 7. 15:45
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
Én csak azt nem tudom felfogni, hogy egy ilyen egyszerűen utánajárható téma esetén (google kb. ezer tökéletesen használható KSH-s, minisztériumi és egyéb találatot dob a releváns keresésekre) miért a ködösítő, hazudozó jobbermédiára kell figyelni? Csak nem azért, mert azt mondják, amit hallani szeretnél (és azt szeretnéd hallani, hogy igaz, amit gondolsz)?
2013. máj. 7. 15:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, meg is van a pontos szám: Magyar állampolgárságot kapott személyek

Tájékoztatási adatbázis

[link]

Ország hozzáadása, Ázsia összesen kategória lebontása, 2007-11 között magyar állampolgárságot kapott izraeliek száma: 3, 7, 5, 4, 9

Baszod, kérdező, szerintem öt év alatt 28 ember már megszállásnak minősül :DDDDDDDDDDDD

2013. máj. 7. 15:56
 19/24 anonim ***** válasza:
XD ennyire kis számra még én sem gondoltam. És még mi vagyunk agymosottak, mert nem hiszünk ezekben a hivatásos rettegésben tartó oldalaknak. Itt a válasz a kérdésre, és a kérdező is láthatja, hogy ki hazudik, illetve füllent a saját politikai karrierje érdekében.
2013. máj. 7. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Viszonyításképp a 2007-11 között állampolgárságot kapott mongolok száma: 10, 4, 14, 16, 18

Ébredj magyar, ne hagyjuk az új tatárjárást! NEVER FORGET!

2013. máj. 7. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!