Mi lesz így az országgal?
Na ez az, hamarosan kisebbségben leszünk a saját hazánkban!
:(
"Azt hallottam, hogy egyre több izraeli kéri az állampolgárságot"
Forrás? Egyébként azt már nem kérni kell hanem megvenni hála Orsós Győzikének.
Akkor én meg azt mondom neked, hogy a egyre több hondurasi telepedik be és lassan többen lesznek mint a magyarok. Na jöhet az újabb rettegő kérdés ;)
Nem ma kezdődött ez a történet. Csurkát kiröhögték, hülyének nézték, fasisztázták amikor elkezdte ezeket mondogatni. Én sem hittem sokáig. De valóban vannak ilyen betelepítési törekvések. Nem lenne ezzel semmi baj, addig, míg üzletemberek, befektetők utaznak, költöznek ide, érdekeltségeket hoznak létre, ilyen a világ, ilyen a kereskedelem. Csakhogy itt arról van szó, hogy egy kicsi, agresszív politikát folytató, militáns, vízszegény, de erős támogatókkal rendelkező ország egyes vezetői forgatnak ilyen terveket. Csak idő kérdése, hogy az arabok a tengerbe nyomják Izraelt. Ma még túlerőben van, de az arabok teleszülik a Közel - Keletet, az iszlám erősödik mindenhol, hosszabb távon az arabok javára dőlhet el a mérkőzés. Kézenfekvő új területek után nézni, volt ilyen a történelemben, mi magyarok is népvándorlás során kerültünk a Kárpát - Medencébe. Kellemes éghajlat, jó föld, barátságos, befogadó - mert hiába hazudják, hogy nem az - nép.
Közben pedig a hazai fiatalság elvándorol. A demográfiai mutatók lesújtóak. És még mindig a tolerancia, a másság van napirenden, mindig ezt halljuk. Toleranciára, méltányosságra csak egyvalaki nem számíthat: a mezei magyar adófizető.
Nem rasszizmus, antiszemitizmus kérdése ez, nem erről szól. Magyarországon sok száz éve élnek zsidók, akiknek döntő többsége asszimilálódott, a társadalom hasznos tagjává vált. De abból nagy baj lesz, ha idegen, Európán kívüli, beilleszkedni nem akaró, ugyanakkor igen militáns emberek telepednek le nagyobb számban hazánkban.
Aki ezt segíti hazaárulást követ el. Nincs új a nap alatt, ez már megtörtént egyszer, a kiegyezés táján, a galíciai zsidók befogadás során.
Fel kell erre hívni a figyelmet. Jobb, ha nyitva tartjuk a szemünket. Lassan negyedszázada puhítanak minket a másságkultusszal, az állandóan napirenden lévő holokausztozással, kiölik az ellenálló képességét a nemzetnek. Hál Istennek, nem mindenki vevő erre, egyre többeknek nyílik ki a szemük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!