Mit szóltok ahhoz, hogy a fidesz ingyenes boxedzéseket indít az egész országban, ahová csak cigányok járhatnak?
Hát nem a témához kapcsolódik, de azon röhögtem, hogy a cigány, akit nem tartotok magyarnak jobban ír helyesen magyarul, mint az utolsó hozzászóló! :D
Nekem van cigány ismerősöm, szerintem nincs olyan, amit ne tudnék kérni tőle (bár nem szoktam), és jobban utálja a bűnöző cigányokat, mint a nem cigányok! :)Na de ha tényleg elhatározta, hogy magyar színekben olimpiai bajnok akar lenni, mert szereti a sportot, azzal mi a baj? A baj azzal van, amikor rajoskodás miatt megy boxolni, hogy hasznára legyen a bűnözésben!
Akkor a Bedák testvérek sem érdemlik meg a sikereiket? Ne a dolgozó, élsportoló cigányokat utáljuk már, van nekem a környékemen elég léhűtő, balhés retek, elég velük vesződni! Látatlanba meg senkit nem ítélek el! na ennyi! :)
# 54/68 Időpont 05-18 23:28
Igen a magyar Himnusz a magyaroknak szól:
Isten áldd meg a magyart!
"Igen a magyar Himnusz a magyaroknak szól:
Isten áldd meg a magyart!"
A Himnusz Istennek szól. Ironikus, hogy ez benne is van az általad idézett első sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!