HA haverokkal alapítok egy pártot, bejegyzem minden stb, és összeszedjük magunkat akk van esélyünk ebből megélni?
Még a végén mindenki tagja lesz a pártnak, amiről kívülről mindenki azt hiszi, hogy komolyak a szándékai, de valójában mindenki tudja, hogy csak a pénzre hajtanak a tagok, vagyis mindenki.
Mondjuk az összes többi párt is pont ez. :D
Őszintén szólva én régen hittem benne, hogy politizálni kéne a magyarság felemeléséért, de most már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel a téma. Én akarok gazdag lenni, ki akarom használni a kis időmet és jól élni. :D Tényleg nem bolond ötlet.
Ez nagyon rossz és helytelen mentalitás.
Ezért tart itt az ország ahol...
Tudod , hogy egy kampányhoz mennyi pénz kell?
Honnan szerzel külföldi támogatókat?Mert , gondolom nincsenek milliód kampányra ,hogy saját zsebből finanszírozd.
Egy párt fent tartása rengeteg pénzbe kerül.
"Ez nagyon rossz és helytelen mentalitás.
Ezért tart itt az ország ahol..."
Ja, mert ha a kérdező és még pár haverja hős vitézt játszva Magyarország megsegítésére sietne, akkor rohadt sok minden változna itt tőle. :D
Hidd el nekem, hogy aki nem hiénamentalitású, az itt elbukik, kínlódás lesz az egész élete. Mi értelme van ennek? Mi értelme áldozatnak lenni?
Áááh én csatlakozok!!:D Én leszek a párt egyik okosnak tűnő észosztója!:D Lyukat tudok magyarázni az emberek hasába, a végén mindig nekem van igazam, szóval meggyőznék mindenkit a mi igazunkról:D
Én csatlakozok! Hajrá!!:D
"Mondjuk az összes többi párt is pont ez. :D "
Nem ! A többi már fuldoklik a húsosfazékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!