Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon és a pártja...

Bajnai Gordon és a pártja szélsőséges liberális ideológiákat követ és terjeszt?

Figyelt kérdés

Sajnos , nagyon úgy tűnik.....

Gazdaságilag nem tehetségtelen az ürge de ezzel az ideológiájával képtelen vagyok azonosulni.

2013. máj. 6. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A liberálisok voltak, akik felszabadították a rabszolgákat, véghezvitték a feminista mozgalmakat, és akik miatt régóta tartó béke, és jólét van. Barack Obama nem csak a demokrata, hanem a liberális párt jelöltje is, tehát azok akik a liberalista szót negatív jelzőként használják kicsit gondolkozzanak el.
2013. máj. 9. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem szerint Bajnai egészen más ideológiát követ. A terjesztésről is más a véleményem.

De ha tisztázni akarod (valóban), akkor írd le, konkrétan milyen elveit tekinted szélsőségesen liberálisnak. Milyen programjait annak. És mit értesz terjesztés alatt, mit tett, ami terjesztésnek minősül.

Ezután meg tudom mutatni, melyiket hogy látom én és miért. Addig azonban legfeljebb fecseghetünk.

2013. máj. 9. 12:09
 13/13 Joe Makepeace ***** válasza:
Az egyén jogainak, akaratának és vágyainak maximális tiszteletben tartása! Ez a liberalizmus! Még csak nem is politika, hanem egy felfogás az életről! Aki ez ellen van az tényleg menjen a jobbikkal Iránban ott biztos nincs liberalizmus, bár lehet hogy ha egy férfi fülbevalót hord például már azért is megkövezik, meg felakasztják! K**va jó lehet hülyék, mit ne mondjak...
2013. máj. 9. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!