A Bajnai-hívek tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy "szakértőjüket" Soros György futtatja?
Senkit sem érdekel szerintem ki támogatja őt.Többre nézem pár fokkal Bajnait,mint Orbánt és bandáját.
A fid csak törökökkel és kínaiakkal tud haverkodni,ami nekem és sokaknak sem szimpatikus dolog.Lassan már egy balta lesz a jelük is.
Ha ez igaz, akkor még inkább érdemes Bajnaira szavazni! Soros nagyon jó üzletember, sokra vitte az életben. Csak olyanokat támogat, akik utánozhatják Soros sikereit.
Már pedig ráférne az országunk a siker.
márpedig elképesztő hogy egy külföldi ország finanszírozza milliókkal bajnait
akinek aztán meg kell hálálnia azt
Nem egy külföldi ország hanem egy magánszemély. Egyébként a MOL is támogatja nem kevés pénzzel. Gondolom már nekik kínos amit orbán művel ráadásul elvesztett milliárdokban mérhető az áldásos munkája.
"Olyan mókásak ezek a világméretű összeesküvésben hívők, amikor előbújnak az odúikból :) Tök kár, hogy nálunk csak a szélsőjobb termelte ki ezt a réteget, az anarchista-szélsőbal is tud ugyanennyire vicces lenni.
Jahh.
Az a vicces hogy ennyire áll naiv vagy!
Láttál te már olyan tőkést életedben aki nagy tételben befektet és nem szeretne a befektetésein kívül még profitálni is. Egy tisztességes üzlet esetén a megtérülés 6-8 év befektetéstől függően. Egy fél legális esetén 1 év alatt minimum megduplázni. Egy nem legális esetén, 1 év alatt meg 10× ezni. És a politikai bűnözés esetén 1 év alatt megszázszorozni vagy a csillagos ég × 4 év.
Sajnos tudomásul kell venni ami logikus és a tapasztalatokon alapszik. Az SZDSZ ciklusokon keresztül az 5% körül mozgott és hatalmas összegeket toltak az SZDSZ be és a maszopba is hiszen a maszop nélkül az SZDSZ sehol nem lett volna. És mi is történt? Minden úgy alakítottal variáltak okoskodtak hogy minden vagyon a nyugatiaké legyen. Ha működött egy állami cég, akkor jöttek a sok sok milliós jutalmak a cég kivéreztetése, és mivel az "állam nem jó gazda" a privatizálás 1/5 öd áron, garantált profittal, a piackivásárlás, stb stb.
A nyugat számára terülj terülj asztalka voltunk.
Kb csak ennyi köze van a támogatóknak mindenhez, és természetesen hiába a tapasztalat én vagyok az összeesküvés elmélet kifundálója.
"Ha ez igaz, akkor még inkább érdemes Bajnaira szavazni! Soros nagyon jó üzletember, sokra vitte az életben. Csak olyanokat támogat, akik utánozhatják Soros sikereit.
Már pedig ráférne az országunk a siker.
A problem csak annyi hogy ha ismernéd Sorost, akkor tudnád hogy pontosan az olyan országokon, cégeken, szakított mindig nagyot akiknek a vezetőit sikeresen zsebre tette.
Nem hiszem hogy ez hiányozna nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!