Politika és vallásszabadság - azok után, hogy a FIDESZ alkotmányba foglalta Magyarország kereszténységét, a család keresztény fogalmát, mennyire valószínű, hogy további emberi jog- és vallásellenes intézkedést hoznak?
Én eléggé lehtségesnek tartom, mert Orbán olyasmit mondott, hogy tovább kívánják erősíteni az országban a kereszténységet.
Ezzel nem a szokásos fideszköpködés a célom, mert tisztában vagyok vele, hogy sok egyéb európai ország sem veszi komolyan az emberi jogokat, de ugye ettől nekünk nem lesz jobb.
Ha anyagilag kilátástalanná vált itt a jövő, és sokan elmenekültek, az ilyen ideológiai háború további kivándorlás veszélyét hordozza magában nem?
8 - erre nem gondoltam, de jogos. Térjünk vissza büszke őseink nyomdokába: tűzzel vassal, de keresztények leszünk... Megint csak egy rakás álszent embert termelünk ki.
9 - sajnos ez is jogos gondolat, tulajdonképp csak várni kell, hogy mit találnak ki holnap. Megmondták, mi a család, majd azt is megmondják, ki a magyar, meg ki nem. Ez tényleg Rákosi korát idézi. Folyamatos államosítások, és újrakiosztás a kondérból, odadörgölőzés, érdekpolitizálás... AVO helyett TEK van, ők biztos nem fognak visszaélni vele, nem úgy mint az MSZP. 2015ben meg tárgyalhatjuk a 2010-14es időszakot a bíróságon. Nem elég, hogy éheznek az emberek, még beléjük is rúgnak, emberi méltóságukat nyírbálják...
Sajnos nem nagyon kell az embereket lebutitani mert mar igy is nagyon sok tv felnott olvasni alig tudo muveletlen ember van alapmuveltseg a baratok kozt es a tobbi amerikai butito sorozatokbol szedik ossze.
,,adj kenyeret es cirkuszt a nepnek...,,
Az erkolcs meg tisztelet a kivetelnek a beka feneke alatt van kis orszagunkban.
Az orszag nevelese a gyerekeknel kezdodik mindig is.
az elmult 40 ev megmutatta hova vezet az erkolcsi szabadsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!