Megnézitek majd az Elment az Öszöd c. filmet?
http://www.youtube.com/watch?v=SoUh8NyxOyA&feature=player_em..
És miért van ennyire leértékelve a trailer? Ennyi gyurcsanyista van még? Én megnézem, szerintem baromi jó lesz :DD
Sőt! Iskolákban is le kellene vetíteni!
Megnézem.
Iskolában szerintem azért nem kellene levetiteni mert ha erőszakkal megnézetjük azzal akit nem érdekel ellentétes hatást váltünk ki. Ellenszenvet az eröltető iránt.
Olyan lenne amikor mi a vetési varju cimű orosz filmet nézzük ahol az igazoltató rendőr tiszteleg a bünözőnek akit autós üldözés után kap el. Mintha nem az lett volna hogy emberek millióit deportálták ártatlanul.
Elmentem e témától. Az akciófilmeken és kész gondolatot képeket adó filmeken felnőtt kritikusok nagyon huzzák a szájukat ez már most látszik a neten.
Pedig minimális gondolkodással és a matematika négy alapmüveletét felhasználva kiszámithatnák:
A film 2006-ról szól arra 2017-ben visszaemlékezve, s napjainkban 2012-ben készült. Vagyis mindössze 6 éves rálátásunk van de a filmben is csak 11 évnyi rálátásunk van az akkori eseményekre.
Nem történelem, hanem egy ember ábrázolni akarja azt amit ezen a szinten látni lehet a történelemből.
Merész huzás 6 évvel ezelötti eseményekről filmet csinálni, kicsit a mese a scifi és a valóság keveredése a kép pedig csak jóval a film megnézése után állhat majd össze a nézőben.
Persze lehet ha megnézem más véleményen leszek, most csak a kritikákat olvastam valójában arra válaszoltam de a kérdésre a válaszom mégegyszer mondom : igen.
De szerintem csak annak szabad megnézznie akit érdekel mert nem hiszek benne hogy magas a valóságtartalma inkább a "kb. ez történhetett" kategória.
Hogy miért van leértékelve?
Gyanus nekem hogy ez csak egy negativ reklám. Szidjuk a filmet védjük gyurcsányt hogy még többen akarjanak elmenni s látni a filmet.
S lesz plusz x. millió:))
Nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!