Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Unió miért csinál magából...

Unió miért csinál magából lükét (csak hogy átmenjen a cenzoron)?

Figyelt kérdés

Tavaly a gdp 1% kellett megszorításra fordítani, utólag kiderült, hogy nem volt igaza az uniónak...

Mostani indoklásában meg arról beszél, hogy tavaly recesszióba fordult a gazdaság, emiatt nem képes tartani a hiányt ...

mintha nem ők mondták volna, hogy kötelező a megszorítás, különben pénzeket vesznek el!

Mint minden megszorítás ez is a fogyasztásból és a beruházásból vesz el ... így az az 1% bőven ott van a 1,9% hiányban!

Ha csak kidobják azt a pénzt az abalkon, ahogy azt a gyurcsány időkben megszoktuk, már akkor kisebb lett volna a recesszió 0,7%, de ha okosan még építenek is vele valamit és sikerül gyorsan forgatni ezt a pénzt, akkor pedig többszörösen visszajött volna ...

hihetetlen ez az Eu! Ez már csak politika ...

2013. máj. 3. 16:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

szlovákiában mennyi volt a deficit tavaly? tavaly előtt? az előtt? mennyivel nőtt az államadóssága utóbbi 3évben? mennyivel nőtt? 43%ről 53%nőt egy év alatt!

Románia 2008óta van túlzott def eljárás alatt ... tavaly még 5% volt a deficit idén épp, hogy 3% lett már is kidobták őket ... nincs itt kettős mérce!

imf hitel megjelenik a költségvetésben? egyszeri tételről van szó, de nem tudom, hogy bevételi és kiadási oldalon vagy egyik oldalon se jelenik meg?

2013. máj. 3. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem mit akarsz itt mondani a szokásos "aza a k*rva gyurcsány!!!!444"-on kívül.

Vagy várjál

Arról beszélsz, hogy az EU nem hisz nekünk, hogy 3% alatt tudjuk tartani a hiányt? Persze, hogy nem hisz tavaly is csak úgy sikerült 3% alatt tartani a hiányt, hogy elkobozták a magánnyugdíjakat.

2013. máj. 3. 19:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Tavaly 4% többletünk volt, a manyup nélkül 3% alatt voltunk!
2013. máj. 3. 19:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Viktor! Te vagy az?
2013. máj. 3. 19:19
 15/16 A kérdező kommentje:
nem akarlak megbántani 48%, de én nem akarok ilyen buta játékot játszani, bocsi :S most nincs kedvem, majd máskor talán lelkesebb leszek ... plusz ilyen jellegű vitákban nem vagyok túl rutinos .
2013. máj. 3. 19:34
 16/16 anonim ***** válasza:

"Arról beszélsz, hogy az EU nem hisz nekünk, hogy 3% alatt tudjuk tartani a hiányt? Persze, hogy nem hisz tavaly is csak úgy sikerült 3% alatt tartani a hiányt, hogy elkobozták a magánnyugdíjakat."

Vagy azért mert 2004 óta (amióta tagok vagyunk a gyengébbek kedvéért) egyetlen évben sem tudták a kiszabott szintet tartani a főnökeitek!

2013. máj. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!