Ha terepen fél a ló elmenni egy kerítés és szénabálák között, akkor hogy vehetném rá, hogy átmenjen köztük?
Másik lóval tudtok esetleg menni?
Mondjuk nekem ilyen nem szokott lenni, egy kis pálca elég szokott lenni. Végső esetben szállj le, és hozz neki a bálából egy kis kostolót :P
Határozottabban kell előrehajtanod. Végső esetben le is szállhatsz, odavezetheted, hogy meg tudja szagolni, de én azt javaslom, hogy ne add fel, igenis el kell, hogy menjen mellettük nyereg alatt is.
Ha az ilyesmit gyakran ráhagyja az ember a lóra annak az lesz a vége hogy egyre több helyet talál majd magának ahol nem hajlandó elmenni. Nem azért, mert fél, hanem azért, mert neki ez egy jó műsor.
6-os, nagyon jót nevettem! :-D Ez nem kutya, hanem ló! :-DDD
Kérdező, légy határozott, tartsd csizma között, át kell, hogy menjen. Ha ráhagyod, valóban egyre többször fog találni valamit, amitől halálra rémülhet, csak azért, mert neki ez jó poén.
Van egy lovunk, aki egy időben minden áldott reggel, amikor vezettük ki a karámba, halálra rémült a saját itatójától. Mindössze azért, mert reggeli után jólesett neki ugrálni egyet és keresett rá okot. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!