A Fidesz miért gyűjt aláírásokat a rezsicsökkentés ügyében? Valami veszélyezteti az eddig elért rezsicsökkentést?
"egyebkent a havonta megsporolt kb. 3000 forinttal nem jutok elobbre"
Tehát neked semmit nem jelent 3000 Ft? Jó neked. Valakinek az a megspórolt pénz jól jön még mondjuk ételre a hónap végén például. Én magam nem vagyok szegény, de bizony sok embernek jól jön a kis megtakarítás. A ti előző kormányotok tett arról, hogy ma sokan ide jussanak, sajnos. A Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy félék nem a magyar emberekért dolgoznak, hanem kizárólag a nemzetközi nagy tőke érdekeit szolgálják ki feltétel nélkül.
Az egész politikai erődemonstráció, mint a vizitdíj-ügy vagy a békemenet.
És természetesen a nyugat-európai multik és kormányok lobbija veszélyezteti a rezsicsökkentést, az ő érdekeiket súlyosan sértik az ilyen politikai húzások.
"Tehát neked semmit nem jelent 3000 Ft?"
Ha utána a boltban kajáért és ruháért pl. 5-6000-rel többet kell fizetnem? Hát akkor bizony nem.
Másrészt nekünk idén a 10% csökkentéssel együtt is bő 20%-ot nőtt a gáz és villanyszámla is ...
Vagy megfordítva erre írta valaki azt a példát, hogy máshol kivesznek X és Y zsebéből 2500 forintot, hogy ebből fedezzék az átlag rezsicsökkentést. A probléma ott van, hogy X és Y is fizeti a rezsicsökkentést, max. nem tud róla, de Y mondjuk spórol évi 100.000-et, míg lehet X összesen 12.000-et vagy se.
Az egész rezsicsökkentéses dolog egy nagy hazugság és megtévesztés.Sajnos sokan nem veszik észre ezt.
Az élelmiszerek árát csökkentsék inkább,meg fizetéseket emeljék meg 20-30százalékkal minimum.Több lóvé folyna be a kereskedelembe és más egyébbe is.
Kérlek szépen ne politizáljatok, nem azért tettem fel a kérdést.
A kérdésre válaszoljatok legyetek szívesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!