Ahelyett, hogy itt idegeskedtek a politikai pártok miatt, nem lenne egyszerűbb megérteni, hogy VALÓJÁBAN mi okozza a világméretű elszegényedést?
Orbánéknak annyi beleszólása van az ország irányításába, mint neked vagy nekem.
http://www.youtube.com/watch?v=ZGLllz7tRmo
Az egy dolog, hogy a valódi érdekek nehezen átláthatóak.
De a válaszokat nem ilyen lótusz-kamu összeesküvés-elméletekben kell keresni.
Te vagy a szánalmas... Ahelyett hogy utána járnál a dolgoknak, inkább itt ítélkezel te tudatlan birka.
17.52-es
Mint ahogy írtam meg sem néztem még a videót, amikor leírtam amit írtam. Egyébként sem youtube-os "összeesküvés-elméletekből" szedtem össze a világképemet, hanem sok sok év alatt sok sok hírforrásból, és ott sem azért, mert ennek vagy annak hiszek, csupán összeillesztettem a dolgokat, és ez jött ki. Hogy Drábik Úrnak igen hasonló a világnézete az enyémhez, az vagy csak pusztán a véletlen műve, vagy pedig ez az igazság, és előfordulhat, hogy ezt több különböző ember egymástól függetlenül is felismeri. Az előítéleteidet meg tartsd meg magadnak, köszi. :)
Még egy fontos dolog. Mi is az az "összeesküvés-elmélet"? Mert ez már bizonyos, hogy ez egy borzasztó jó szóösszetétel. A diktatúrákban ha valaki kimeri mondani az igazságot, vagy bírálja a rendszert, azt elviszi a fekete-autó. A demokráciában nem csinálnak ebből nagy ügyet, egyszerűen összeesküvés-elméletnek állítják be amit mondasz, és lazán megengedik, hogy ország világ előtt kiabáld, így már úgysem hisz neked a többség. A szép az egészben az, hogy az összeesküvés elméletek 99%-a valóban orbitális baromság, amit kisebb részben az igazi hatalomhoz köthetők találnak ki, nagyobb részben meg velük óhatatlanul együttműködve a pszihiátriai esetek. Adott több ezer idióta összeesküvés elmélet, semmi mást nem kell tenni, csak rásütni arra is ezt a billogot, aki már kapisgálja a frankót. Sőt, még ezt sem kell tenni, megteszik ezt maguktól is agymosottak a tömegből, és kényelmesen hátra lehet dőlni, nincs semmi veszély, nem veszélyezteti semmi a fennálló világrendet. Minden k*rva f@sza, minden k*rva jó, csak néhány bolond vizionál itt háttérjátszmákról, meg világuralomról, az okosabbak meg orbánoznak, gyurcsányoznak ugye? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!