Az átlagszavazónak mi a baja a Jobbikkal? Miért idegenkednek tőle?
"Lepontozók pedig érveljenek. Az nem megy?"
Ne törődj velük, a pontozással még kevésbé. Az érveléshez észre is szükség van...
Aha szóval ezt a három Adolfos linket hozzák fel állandóan azok a....
Hát ez katasztrófa.
Nos. Szerintem elég unalmas lenne, ha mindig ugyanazt kellene olvasni. nem? Ebből kifolyólag, nem mondanám arra a 3 írásra, hogy állandóan Adolf folyik a csapból is.
"Aha szóval ezt a három Adolfos linket hozzák fel állandóan azok a.... "
Meg a többi 54 ezret:
Te is gyengén játszod az idiótát...
" Egyébként, te az alapján döntöd el hogy milyen munkát végez valaki, hogy mennyit keres? "
Ezt én is megkérdezem tőled, miután jól kifürdetted a jobbikosokat a milliós fizetéseik alól.
"Az átlagszavazónak mi a baja a Jobbikkal?"
Kormányra kerülésük után végleg tönkremenne az ország. Nem képesek felfogni, hogy a mai világban egy kis ország képtelen önerőből fennmaradni. Ez többszörösen igaz az olyan kis országokra, akiket már gyakorlatilag leraboltak keletről és nyugatról egyaránt. Mi ilyen ország vagyunk. Ha a Jobbik kormányra kerül, az itt lévő befektetők fülüket-farkukat behúzva hagynák el az országot. Nem kellene a Jobbiknak elzavarnia őket, mennének ők maguktól is, sok jóra itt egy Jobbik kormány alatt nem számíthatnának, még annyira se, mint a Fidesszel. Értem én, hogy keleti nyitás... De: mennyi idő, míg egy keleti országgal a kapcsolat felépül és mindkét félnek (de legalább nekünk) nyereséges lesz? Mert a Jobbik forgatókönyve(i) szerint ez gyakorlatilag azonnal meglenne. Illetve melyik keleti ország(ok) tudnák pótolni azt a 2-3 millió munkahelyet, amit egy nyugati befektetői pánik leépítene szinte azonnal? És mennyi idő alatt? És azalatt a legjobb esetben is 5-10 év alatt mi lenne azzal a 3 millió munkanélkülivel? Persze, menyjen mind kapálni a földekre. Bocs, de ezen a berendezkedésen már túl vagyunk szerintem. Ennyire még nem vagyunk Európa Kínája. És én személy szerint nem is szeretnék az lenni.
Nem mondom, hogy haszontalan a keleti nyitás. Sosem haszontalan új kapcsolatokat létrehozni, de ehhez miért kellene leépíteni a meglévőket? Miért is lenne jobb nekünk, ha a világ nagyobbik (és gazdagabbik) felével ellenségesen viselkedünk? Mennyire biztos, hogy a keleti országok nem használnák ki a magyarokat, mint a nyugatiak? Mi lenne az emberekkel abban az átmeneti 5-10 évben? Ezekre a kérdéseimre soha, egyetlen értelmes, logikus, és reális választ nem kapok. "Olvasd el a Jobbik programját!" - ezt kapom. Nos, akkor légyszíves te is olvasd el, mert egyik programban és tervben sincs benne. Mindegyikben csak az utánra van megoldás, amikor már megvannak és működnek a kapcsolatok. Szóval: mi lesz velünk 5-10 évig?
"Az EU kizsákmányolása megszűnne, mert azonnal kilépnénk."
A "kizsákmányolásal" együtt pedig megszűnnének az uniós források, a vámmentesség, az exportunk nyugati vevői, és azok a munkahelyek, amelyek sok százezer magyar embernek és vállalkozónak adnak munkát.
"A munkáért segély program megvalósulásával a cigányokat se kellene eltartanunk, ezzel rengeteg pénzt megspórolna az állam."
És mit csináltatnál velük, főleg, ha már végképp nem lenne termelő munkahely az országban? Adnál nekik egy-egy cirokseprűt?
"Az éhbérért dolgoztató, nem adózó multik helyét magyar vállalkozók vennék át, akiknek eddig ott tett keresztbe minden kormány, ahol csak tudott."
A magyar vállalkozóknak honnan lenne pénze arra, hogy gyárakat építsenek? És ki venné meg a termékeinket? Ja bocs elfelejtettem: Irán, meg Észak-Korea...
"Azt pedig senki sem akarja, h ellenségesen viselkedjünk a világ nagyobbik (?) felével, annak ellenére, h ők ellenségesen viselkednek velünk."
Ki viselkedik veled ellenségesen? Orbán ellenségeskedik Brüsszellel, miközben tartja a markát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!