Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az átlagszavazónak mi a baja...

Az átlagszavazónak mi a baja a Jobbikkal? Miért idegenkednek tőle?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 22:34
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

A vitába nem folyok bele, de azért erre az egy dologra reagálnék.

"EZEK KÖZÖTT EGY JOBBIKOST SEM TALÁLSZ!!!!!!

[link] "

Mennyit tesz rá az építész úr? Bár nem ártott volna végigolvasni (az amúgy tényleg érdekes listát), így talán még igaza is lenne. Lássa, hogy kivel van dolga kis is másolom belőle:

"JOBBIK

Novák Előd, alelnök - adóhátralék miatt folyik eljárás cége ellen (Novák Előd elismerte, hogy a részben az ő tulajdonában álló Hun Média Kft. elmulasztotta a beszámolókat, de arra hivatkozott, hogy nem volt pénzük könyvelőre, és ideje sem volt ezzel foglalkozni. "Elmaradásokba kerültünk valóban, de ezek magánügyek, amikről nem akarok többet mondani" - közölte. [link] )

Pősze Lajos, a Jobbik árnyékkormányának kancelláriaminiszter-jelöltje - "különös cégvásárlás, amelynek szálai egy Seychelle-szigeteki offshore cégig vezetnek" [link]

Schön Péter, gazdasági igazgató - adóhátralék miatt folyik eljárás cége ellen [link]

Sneider Tamás, alelnök, Heves megyei elnök - lopás (Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, két és fél évvel ezelőtt, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján az akkori szüretet követően nem volt meg az elszámolás és a 8,5 millió forintos bevételről kijelentette, hogy „azt lenyúlja”. Az alperes beszámolt arról is, hogy polgári pert indítottak a 8,5 millió forint elszámolására, amikor a fia beadta a gondnokság alá helyezést...Két szülő egyszerre ritkán szokott becsavarodni...) [link]

Faragó Tamás, Vona Gábor helyi kampányfőnöke volt - "pénznyerő gépekkel üzletelő alvilági tevékenység" [link]

Gombos Tibor, Vámospércs - súlyos bűncselekmény miatt börtönben volt (A Jobbik kizárta a pártból) [link]

Samu Tamás Gergő, Jobbik ogy képviselő, garázdaságért jogerősen elítélt : Samu az ügyész szerint 2008. március 15-én este a Belvárosban a "rendbontó tömegből" a rendőrök felé dobott tárgyakat, illetve egy rendőr pajzsába rúgott. A 24 éves fiatalember a vádbeli cselekménye előtt néhány hónappal garázdaságot követett el, amiért 2008-ban 45 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték. A másodfokú bíróság helyben hagyta a tavaly októberben első fokon kiszabott tíz hónap, két évre felfüggesztett szabadságvesztést és a 300 ezer forintos pénzbüntetést. ( [link] )"

Na mi a válasza? Jelentéktelen háttéremberek mint például Novák Előd? Vagy nem is úgy volt csak a cionbolvseik nagytőke állítja ezt? Netalán tényleg így volt, de fontos szerepe volt a nemzet megmentése érdekében? Vagy kivágták némelyiket általában ideológiai nézetkülönbségek miatt okokból, mint például Pőszét? Bár mondjuk a botránysorozatok után ez a minimum, ha hitelesnek próbálnak látszani...

Amúgy választások környékéről való a lista ( a Fideszé frissítve lett egy évvel később), azóta még frissülhetett pár gyöngyszemmel minden oldalról a lista.

2013. ápr. 28. 14:41
 42/59 anonim ***** válasza:

Úgy látom, szinte csak adóhátralékkal tartozó képviselőket sikerült összeollóznod. Ez aztán főben járó bűn. És kinek nincs tartozása? (aki már összelopta magát)

Ja még annyit, hogy akiket találtál, azok vagy a pártbeli szerepvállalásuk előtt követték el amikről írtál, már régen kizárták őket a Jobbikból. (ellentétben a többi párttal)

2013. ápr. 28. 15:05
 43/59 anonim ***** válasza:

"Úgy látom, szinte csak adóhátralékkal tartozó képviselőket sikerült összeollóznod. Ez aztán főben járó bűn. És kinek nincs tartozása? (aki már összelopta magát)"

Nem nagyobb mint a közvagyon megdézsmálása, törvényellenes támogatása a haveri/ kenőpénzekkel dolgozókülföldi cégeknek vagy akár az okirathamisítás. Mindegyikkel az államot(nomeg a becsületes adófizetőket) csapja át a palánkon. Nagyrészt az összes érintett politikus ellen ennyi a vád. Gyilkos, nemi erőszakot elkövető azért szerencsére kevés van a Parlamentben és a holdudvarban.

De azért látszik, hogy az erkölcsi magaslatokról beszélő Jobbikosok mennyire is erkölcsösök valójában. Meg az is vicces, hogy próbálod az adócsalást degradálni, már már böcsülendő értékként beállítani. Talán még oda is eljutunk, hogy igazából (ahogy korábban ráhibáztam) a nemzet érdeke, hogy adót csaljanak hisz húdenagyonnemzeti

politikusaink csak kizárólag alacsony hozzáadott értékű magyar termékekre költik az így megtakarított pénzt, hogy ezzel élesszél fel a nemzetgazdaságot. Vagy előadod, hogy az ingyenes parlamenti büfé, lakhatási támogatás, benzinpénz mellet nem bírnak megélni a képviselői fizetésből és egyéb bevételeikből? Ezekre a pénzügyi zsenikre bíznád az országot?

Amúgy nem te voltál aki négyszer is kikeltél amiatt, hogy a magyar offshore-okkal 252 milliárd dollárt vittek ki az országból? Nem érzed kissé ellentmondásosnak a szitut?

2013. ápr. 28. 15:47
 44/59 anonim ***** válasza:

"Magyar ember alig van, akinek pénze lenne. Akinek van, az azért van lezsidózva, mert zsidó. De ha a magyar vállalkozásokat támogatnák, könnyebb lenne elindulniuk, annak a kevés meglévőnek pedig könnyebb lenne fejlődni és terjeszkedni. "

Tehát eleve nincs pénzünk. Támogatjuk a munkanélkülivé válókat. De még mindig marad pénze az államnak támogatni a kkv-kat? A MIBŐL? kérdés továbbra is áll. Erre még mindig nem kaptam választ - de nem is fogok. Értelmeset biztos nem.

"Senki nem állította, h Norvégiába sokat exportálunk. Szövegértés 1. "

Akkor miért hoztad fel, mint példa? Nem exportálunk oda semmit, de legalább nincs is vám. Sokra megyünk ám az ilyen kapcsolatokkal!

"Az a cigány, aki szőke hajú, kék szemű és fehér bőrű. Egyértelmű, nem? :) Azt pedig nem tudom, honnan szedted, h faji alapon osztanák a támogatást (bár lehet h jó lenne). "

Nem egyértelmű, hogy ki a cigány. Ismerek olyan cigányt, aki becsületesebb, mint sok "magyar", és értelmesebb is náluk. És ismerek olyan "magyart", akit még a cigányok is megvetnek. Melyik maradjon életben az értékrended szerint? Ugye, hogy nem is olyan egyértelmű?

"Azt pedig nem tudom, honnan szedted, h faji alapon osztanák a támogatást (bár lehet h jó lenne). "

Nem én találtam ki. Te írtad: "Mert eddig a cigók agyondolgozták magukat, ugye? :) Ha már dolgozni lusták, ne élősködjenek az államon, dögöljenek éhen! "

Már nem is emlékszel rá? Vagy most ezt is a szövegértésre fogod?

" De ha a Jobbik kormányra kerülne, bevezetnék a csendőrséget, és a cigánybűnözés is visszaszorulna. "

Igen, ezt már sokszor olvastam. Azt, hogy erre is miből lesz pénz, arra még mindig nem kaptam választ. Jobban nyomod a pártmantrát, mint nagyanyámék az "éljen rákosit". Hohó, várjunk csak!

"A csendőröket simán meg lehetne fizetni a segélyeken megspórolt pénzből, a börtönnek csúfolt wellness-szállókat pedig vissza kell alakítani börtönné. Kenyér, víz, kényszermunka. "

Itt a megoldás? Nincs segély. Se cigánynak, se nemcigánynak? Ez ugye számításaim szerint 3 millió embert fog érinteni. Szerinted ebből lenne lázadás? Mennyi csendőr kellene 3 millió éhes ember megfékezéséhez?

De: ha visszaszorul a cigánybűnözés, akkor nem is kell börtön, nem? Sőt, se segély, se munka, se semmi, úgyis éhenhalnak. Nade akkor minek a csendőr? De meglehetősen humánus megoldás, hogy hagyunk éhenhalni embereket. Mi van, ha te vagy a családod egyik tagja is odakerül? Erre gondoltál már? Ópersze, te hithű magyar vagy, igazi jobbikos, majd a párt mutyizik neked valami melót? Ez aztán a változás!

"Mint már említettem, van munkahely."

Ajánlhatnál valamit. Két hete rúgták ki egyik ismerősömet, éppen munkát keres. Most kb 30km-es körzetnél jár. Eddig semmi. Pedig nem hülye gyerek, nem is cigány, elég sokmindent elvállalna. De semmi. Bp környékén él.

"Egyébként attól, h nemcsak a zsidó médiából tájékozódok, még nem kell arra következtetni, h nem vagyok még 16. Már elég rég nem vagyok annyi egyébként. "

Ez utóbbit eddig nem nagyon sikerült bizonyítani.

"Viszont Jobbik-győzelem esetén hosszú távon sokkal kevésbé függnénk a magyargyűlölő zsidóktól, így talpra tudnánk állni. "

Hosszú távon. Mekkora lesz a fogyás a hosszú távon. Az egy (másfél?) millió cigányon kívül kérdezem, mert ők ugye vagy éhen halnak, vagy vadászati engedély lesz rájuk. Még egymillió? Vagy kettő?

"Nem tudom, mit gyártotok, de miért ne lenne kereslet?"

Ár. Mint írtam is. Az egyetlen előnyünk Kínával szemben, a vámmentesség. Ezt egy EU-ból való kilépés/elhagyás esetén bukjuk. Plusz mi is jócskán fizethetünk vámot a vásárolt alkatrészekre, tovább rontva a versenyképességünket. Jelenleg is erősen határeset a versenyképességünk. És nem a "kizsákmányoló" EU miatt.

"Attól még ugyanúgy kereskedhetünk velük, már amennyire hajlandók (értelmes áron) importálni magyar termékeket."

Ha (szerinted) most nem hajlandók, akkor kilépés után mitől lennének hajlandók?

"Csak közben olyan országok felé is kéne nyitni, akik emberszámba vesznek minket. "

Ez Törökország, Kína, Irán, vagy Kazahsztán lenne? Mármint amelyik tényleg emberszámba venne.

"Nyilván valamennyit adóznak, de egy sor olyan kedvezmény illeti meg őket, ami a magyar vállalatokat nem. Ha ezek nem lennének, még előkelőbb helyen szerepelnének ezen a listán."

Melyik? Az Audinak melyik magyar versenytársa végezne jobb helyen? Hát a Tevának melyik tisztán magyar versenytársa szerepelne jobban? Esetleg valamelyik magyar áramszolgáltató? Magyar telekom vállalat? Magyar bank? Magyar kereskedelmi lánc? A CBA miben jobb, miben kevésbé kizsákmányoló, mint a tesco? Plusz ugye a Lázárék szintén (pénzük van!) bőven le vannak zsidózva Jobbik-közeli médiában. Hát a magyar kisboltok? Ők ugye nem élnek vissza a monopol helyzetükkel, és nem kerül másfélszeresébe ugyanaz egy kis faluban, mint 10km-re a CBA-ban?

"Miért kell kritizálni olyan programot, amit el sem olvastál? "

Elolvastam. Mint már írtam is (szövegértés?). Nem kaptam választ az alapvető kérdéseimre. Te is írtad, hogy ez+az nincs benne... Én ráadásul épp erre írtam. Szövegértés?

"Más egy választási hirdetés, amiben mindenkinek örök életet és ingyen sört ígérnek, és más egy 60 oldalas, összefüggő szöveg."

Egyrészt 88 oldal (olvastad?). Másrészt ebben is sör meg virsli van ígérve, semmivel sem reálisabb/irreálisabb, mint más pártok választási ígéretei. Még te, mint hithű jobbikos, is azt írod, hogy ki van hagyva belőle a megoldás a Jobbik szerint is egyik legfontosabb problémára. De tényleg. Olyan 10 év múlva már jól élhetnénk. Jól élhetne az, aki megéli... DE HOL A MEGOLDÁS ARRA A 10 ÉVRE? Írd már le, hogy hányadik oldalon keressem! Hiszen már csak ez választ el attól, hogy a Jobbikra szavazzak!

2013. ápr. 28. 15:54
 45/59 anonim ***** válasza:

"Munkalehetőség rengeteg lenne, csak a bürokrácia és a korrupció az akadály. Takaríthatnának vonatokat, seperhetnének utcát, szedhetnének szemetet, h csak pár dolgot említsek, amire nagy igény lenne."

És ebből hogyan lesz pénz??? Ezeknek a tevékenységeknek ugyanis semmi gazdasági haszna nincsen, legfeljebb -elvileg- kevesebb lenne a szemét az utcán.

"Gondolod te. Vagy gyilkolnák és fosztogatnák azokat, akiknek még van pár forintja."

Így is azt teszik, miután 2 nap alatt elitták és eljátszották a segélyt. De ha a Jobbik kormányra kerülne, bevezetnék a csendőrséget, és a cigánybűnözés is visszaszorulna."

Mitől jobb a csendőrség, mint egy hatékony rendőrség??? Szerinted attól, hogy egy levitézlett korszak múmiáit visszaállítják, bármi is javulna? Honnan lenne pénz még több rendőre (vagy csendőrre, bánom én)?

"Hasznosat úgy lehet csinálni, ha van rá munkahely. Munkahelyet pedig úgy lehet teremteni, ha van rá piac, illetve tőkebefektetés. Majd fogod tanulni egyszer, mert hogy még nem vagy 16, az biztos..."

Mint már említettem, van munkahely. "

Ja, kezükbe nyomsz egy cirokseprűt. Csak egyet felejtesz el: ettől a GDP nem fog javulni semmit, mert amit említettél, egyik sem termelő tevékenység. Ti jobbikosok csak ismételgetitek a lózungokat, amit a szátokba adtak vezetőitek, de a MIBŐL? kérdést nem tudjátok értelmesen megválaszolni.

2013. ápr. 28. 16:17
 46/59 anonim ***** válasza:

"Tehát eleve nincs pénzünk. Támogatjuk a munkanélkülivé válókat. De még mindig marad pénze az államnak támogatni a kkv-kat? A MIBŐL? kérdés továbbra is áll. Erre még mindig nem kaptam választ - de nem is fogok. Értelmeset biztos nem."

Kaptál már értelmes választ többször is, legfeljebb te nem vagy elég értelmes ahhoz, h megértsd.

"Akkor miért hoztad fel, mint példa? Nem exportálunk oda semmit, de legalább nincs is vám."

Na jó, leírom, ha már nem veszed a fáradságot, h visszaolvasd: arra a témára hoztam fel Norvégiát, h maradhatnánk vámunióban az EU-ból való kilépés után is.

"Nem egyértelmű, hogy ki a cigány. Ismerek olyan cigányt, aki becsületesebb, mint sok "magyar", és értelmesebb is náluk. És ismerek olyan "magyart", akit még a cigányok is megvetnek. Melyik maradjon életben az értékrended szerint? Ugye, hogy nem is olyan egyértelmű?"

Ezt se fogtad fel ezek szerint. Nem azt írtam, h a cigányok dögöljenek éhen, hanem akik lusták dolgozni. Arról már nem én tehetek, h ennek a két halmaznak elég nagy a metszete.

"Nem én találtam ki. Te írtad: "Mert eddig a cigók agyondolgozták magukat, ugye? :) Ha már dolgozni lusták, ne élősködjenek az államon, dögöljenek éhen! "

Már nem is emlékszel rá? Vagy most ezt is a szövegértésre fogod?"

Igen, a szövegértésre fogom, mert nálad azzal komoly gondok vannak. Ebből nem következik, h amelyik cigány nem lusta dolgozni, az is dögöljön éhen.

"Igen, ezt már sokszor olvastam. Azt, hogy erre is miből lesz pénz, arra még mindig nem kaptam választ."

Kaptál, csak még mindig nem vagy képes felfogni.

"Itt a megoldás? Nincs segély. Se cigánynak, se nemcigánynak? Ez ugye számításaim szerint 3 millió embert fog érinteni. Szerinted ebből lenne lázadás? Mennyi csendőr kellene 3 millió éhes ember megfékezéséhez?"

Unalmas már ez a 3 milliós szöveg.

"De: ha visszaszorul a cigánybűnözés, akkor nem is kell börtön, nem? Sőt, se segély, se munka, se semmi, úgyis éhenhalnak. Nade akkor minek a csendőr?"

Ha van macskánk, az megfogja az egereket, de akkor nem lesz egér, tehát minek a macska? Remélem megtalálod a hibát ebben az érvelésben, bár ezek után nem vagyok biztos benne.

"De meglehetősen humánus megoldás, hogy hagyunk éhenhalni embereket."

Nem embereket, hanem cigányokat. A tipikus cigányokat én nem nevezném embernek. Mellesleg ha senki nem dolgozna az országban, akkor is mindenkit az államnak kéne eltartani? Most én kérdezem: miből?

"Mi van, ha te vagy a családod egyik tagja is odakerül? Erre gondoltál már?"

Nem kerülünk oda, mert nem vagyunk lusták dolgozni.

"Ópersze, te hithű magyar vagy, igazi jobbikos, majd a párt mutyizik neked valami melót?"

Ez a Fideszben meg a Maszopban szokás.

"Két hete rúgták ki egyik ismerősömet, éppen munkát keres. Most kb 30km-es körzetnél jár. Eddig semmi. Pedig nem hülye gyerek, nem is cigány, elég sokmindent elvállalna. De semmi. Bp környékén él."

Két hét az semmi. Ha mondjuk fél évig nem talál munkát, akkor pedig nem sok mindent kell elvállalni, hanem bármit.

"Ez utóbbit eddig nem nagyon sikerült bizonyítani."

Szkenneljek neked személyit? Nem teszem.

"Hosszú távon. Mekkora lesz a fogyás a hosszú távon. Az egy (másfél?) millió cigányon kívül kérdezem, mert ők ugye vagy éhen halnak, vagy vadászati engedély lesz rájuk. Még egymillió? Vagy kettő?"

Ha már itt tartunk, a népességfogyást szintén csak a Jobbiknak áll szándékában megállítani.

"Ár. Mint írtam is. Az egyetlen előnyünk Kínával szemben, a vámmentesség. Ezt egy EU-ból való kilépés/elhagyás esetén bukjuk."

Na jó, itt untam meg. Semmi értelme vitatkozni veled, ha az ezerszer megcáfolt érveidet hozod fel mindig újra és újra. (NORVÉGIA!!!)

2013. ápr. 28. 16:37
 47/59 anonim ***** válasza:

"Nem nagyobb mint a közvagyon megdézsmálása, törvényellenes támogatása a haveri/ kenőpénzekkel dolgozókülföldi cégeknek vagy akár az okirathamisítás. Mindegyikkel az államot(nomeg a becsületes adófizetőket) csapja át a palánkon. Nagyrészt az összes érintett politikus ellen ennyi a vád. Gyilkos, nemi erőszakot elkövető azért szerencsére kevés van a Parlamentben és a holdudvarban. De azért látszik, hogy az erkölcsi magaslatokról beszélő Jobbikosok mennyire is erkölcsösök valójában. Meg az is vicces, hogy próbálod az adócsalást degradálni, már már böcsülendő értékként beállítani. Talán még oda is eljutunk, hogy igazából (ahogy korábban ráhibáztam) a nemzet érdeke, hogy adót csaljanak hisz húdenagyonnemzeti...."

Azért ne téveszd össze az adótartozást a nagyobb súlyú cselekményekkel. Ha egy céget alapítasz egyértelmű hogy adóznod kell, szóval ha nem adsz be semmit már rögtön elővesznek. szóval akkor lenne okod panaszra ha nem lett volna bejegyezve a cége, és feketén csinálták volna az üzletet, ami után egyértelműen nem kell adózni, mivel sehol nem szerepel a cég. Szóval a kötelezettségeit eltitkolni nem tudja. De ha már itt tartunk, mi van az áron alul privatizációkkal, külföldieket előnybe juttató a nemzet érdekét hátrányosan érintő üzletekkel, (Sukoró....) a büntetett előéletű aktívan politizáló politikusokkal,..... akik ugyanúgy milliós nagyságrendű pénzeket vesznek fel úgy, hogy közben szarnak a nemzet érdekére.

Egyébként annyira erkölcsösek, hogy meg is szabadulnak, a nem becsületes képviselőiktől.

"Amúgy nem te voltál aki négyszer is kikeltél amiatt, hogy a magyar offshore-okkal 252 milliárd dollárt vittek ki az országból? Nem érzed kissé ellentmondásosnak a szitut?"

Szerintem összetévesztesz valakivel. Én tegnap óta írok egy hosszabb kihagyás óta, mert a gyurcsány bajani fanok töröltettek minden kérdést, ami nem tükrözte a kedves vezetőik álláspontját, anno.

Egyébként is. Már leszögeztem, hogy a Jobbik soraiban, nincsenek offsore érdekelt emberek. De nyugodtan felvetheted ezt az észrevételedet egy bajnai, gyurcsány, simor....személyével kapcsolatos kérdéseknél.

2013. ápr. 28. 16:38
 48/59 anonim ***** válasza:
Mikor jöttök már rá, hogy a 4-5 bekezdésnél hosszabb hozzászólásokat még az sem olvassa el, akinek válaszoltok vele?
2013. ápr. 28. 18:47
 49/59 anonim ***** válasza:
Én már rájöttem :)
2013. ápr. 28. 18:55
 50/59 anonim ***** válasza:

"maradhatnánk vámunióban az EU-ból való kilépés után is. "

Ez ugyebár kétoldalú dolog. A Jobbik tényleg úgy gondolja, hogy miután szarrá anyázták az EU-t, bármiféle kétoldalú dolog létrejöhet, ami nekünk előnyös? Másfelől: ha ugye a mi exportunk náluk vámmentes, akkor a minimum, hogy az ő termékeit is vámmentesen hozod be. Tehát a szarjaikat ugyanúgy olcsón árulhatják. Összefér ez a Jobbik protekcionista gazdaságpolitikájával? Mert szerintem nem.

"Unalmas már ez a 3 milliós szöveg."

Akkor indokold, hogy miért fognak maradni a multik, vagy miből lesz 1 éven belül ennyi munkahely. Ismétlem: 1 éven belül, mert ha itt Jobbik kormány lesz, kb ennyi időn belül a multik vagy maguktól, vagy zavarva kivonulnak. Mert ugye a Jobbik jelenlegi nyilatkozatai szerint el lesznek zavarva, de minimum nemkívánatosak az országban. Vagy ez már eleve egy olyan szöveg, hogy odakerülve már nem is lesz fontos?

"Nem kerülünk oda, mert nem vagyunk lusták dolgozni. "

Én ezt elhiszem. Csak tudod van, amikor nem a lustaságon múlik.

"Szkenneljek neked személyit? Nem teszem. "

Nem kell. Az értelmi képességeiddel bizonyíts. Egyelőre a legerősebb jellemződ a cigányozás, azt meg egy ötéves is tud.

"Ha már itt tartunk, a népességfogyást szintén csak a Jobbiknak áll szándékában megállítani. "

Persz. Úgy, hogy kivonjuk az emberség fogalmából a nemdolgozó cigányokat, és hagyjuk őket éhen halni, mert lusták dolgozni. Ez ugye (Jobbik infó!) több, mint egymillió nemistudommi. A többieknek ezután mitől jön meg a kedve a szaporodáshoz? Persze aki erre izgul, annak nem lesz probléma.

"Ha van macskánk, az megfogja az egereket, de akkor nem lesz egér, tehát minek a macska? Remélem megtalálod a hibát ebben az érvelésben, bár ezek után nem vagyok biztos benne. "

Rossz érvelés. A helyzet sokkal inkább arra hasonlít, hogy telerakod a lakást egérfogóval, mert egerek vannak. Miután elfogytak az egerek, megtartod az egérfogókat és otthagyod a házadban?

"Mellesleg ha senki nem dolgozna az országban, akkor is mindenkit az államnak kéne eltartani? Most én kérdezem: miből? "

Miért ne dolgozna senki? Egyerlőre ehhez legközelebb csak a Jobbik kormányzása alatt kerülhetnénk, éppen erről beszélünk. Szóval a miből kérdésre még mindig nem nekem kell válaszolnom.

"Nem azt írtam, h a cigányok dögöljenek éhen, hanem akik lusták dolgozni."

Oh, tehát van olyan cigány is, aki mégsem annyira cigány? Nade most akkor úgy enblock a cigányokkal van baj, vagy a lustákkal? Mert mostmár tudjuk tőled, hogy nem minden cigány lusta és nem minden lusta cigány. Akkor most van cigánybűnözés vagy sincs? Mert ugye nem minden cigány bűnöző, és nem is minden bűnöző cigány. Ilyen alapján nevezhetem a jobbikosokat agymosott hülyének? Ugyanis sokat ismerek, akikhez képest a mónikasón nevelkedettek professzorok. Sőt, ők vannak többen. Tehát akkor mondhatom mindre?

"Na jó, itt untam meg. Semmi értelme vitatkozni veled, ha az ezerszer megcáfolt érveidet hozod fel mindig újra és újra. (NORVÉGIA!!!)"

Én nem tehetek arról, hogy te egy idealista képben hiszel, ahol minden a kedvenc pártod elképzelése szerint történik. Az egész Jobbik program egy túl-idealizált kép, amiben nagyon jó dolgok lennének, ha a dolgok az álmok szerint működnének. Ilyen például az EU-hoz való hozzáállás. Kilépünk vagy kirúgnak (mint írod mindegy is), de mégis szövetségesek leszünk. Miért is maradnánk azok? Hiszen nem szeretjük egymást. Olyan kétoldalú megállapodásokat kötünk, amikből csak nekünk van előnyünk. A való életben létezik ilyen? Mert én ilyennel még nem találkoztam. Miért tenne kedvező lépéseket egy Jobbik-kormánynak az, akit több éve folyamatosan csak szidalmaznak?

2013. ápr. 29. 00:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!