Akik folyamatosan azt hangoztatják, hogy a Jobbik náci, és ha kormányra kerülne, akkor elmennek az országból, miért gondolják, hogy ez valamiféle "fenyegetés"?
Szánalmas, amit a Jobbik ellenesek itt művelnek!
Állandóan jönnek azzal, hogy a Jobbik náci, mert rájuk szavazó emberek cigányoznak, megy zsidóznak, meg hülye náci szervezetekhez csatlakoznak!
Én ilyen eseményeken még egyetlen Jobbikos politikust sem láttam!
Ez olyan dolog, mint az, hogy köztudottan sok cigány szavaz a FIDESZ-re!
Akkor most én is kezdjem el mondani, hogy az egész FIDESZ cigányokkal van tele?
Azért álljunk már meg a realitás határán!
A másik, hogy folyton kritizálják a programjukat!
1.: Akik azt mondják, hogy szar, azoknak a 90%-a nem is látta (akkor sem, ha azt mondja, hogy igen, szimplán csak hazudik), a maradék meg vagy rohadtul nem ért hozzá, vagy látja, hogy vannak benne értelmes dolgok, de aztán gyorsan lehülyézi az egészet, mert amúgy ellent kellene mondania az eddigi véleményének!
Inkább kitart a hülyesége mellett!
2.: Soha nem járt még Jobbik vezette településen, és nem látta, hogyan hozták rendbe mind a cigány kérdést, mind a gazdasági helyzetet!
Nem egy ilyen község van, tessék utána járni, legalább 5-öt láttam csak eddig kiírva ezen az oldalon, hogy az ott lakók mondták, milyen jól megoldották!
3.: Még ha a FIDESZ-ben, vagy az MSZP-ben vannak is úgynevezett szakértők, akik szépen ki tudnák húzni az országot a gödörből, akkor sem fogják, mert r...ul leszarják az egészet!
Nem egy olyan cikket láttam már, hogy fontos megbeszélésekre, interjúkra csak a Jobbikos képviselő ment el! Ennyire érdekli a többit a Magyar emberek sorsa!
Lehet, hogy a Jobbikban nincsenek olyan nagy szakértők, de ha ennek ellenére van valami jó ötletük, azt meg is valósítják! A többi nem! Akkor miről beszélünk?
És végül ez az arabozás!
Kimondjuk, hogy Iránnal nagyon jó kapcsolatot tart fenn a Jobbik, és egyből mindenki azzal jön, hogy terroristákkal tárgyalnak! Menjetek már a f...ba! Ki beszélt itt terroristákról?
Láttátok már valaha, milyen szinten van ma Irán?
Nem valami csöves banda, mint ahogy azt sokan elképzelik!
Nézzétek meg ezeket:
http://www.youtube.com/watch?v=3FXURMlFs0c
http://www.youtube.com/watch?v=3FXURMlFs0c
Van pénzük!
Kedvesek!
És vevők a magyar termékekre!
Gazdaságilag sokkal jobban járnánk velük, mint a nyugattal!
"Jobbikban nem látom a szakmaiságot semmilyen téren"
És mi lenne az cselekedet, ami a szakmaiságot tükrözné neked?
Az hogy S8-al furikáznának? Esetleg az, hogy lyukat beszélnének az emberek hasába a sajtótájékoztatókon, vagy a választások előtt? Talán az, hogy olyan böszmeségeket hordanának össze miszerint 47ezerrel mindenki fogja be a száját? És még folytathatnám a sort a félmilliós iskolástáskával, vagy a többmilliós karórával.....
De egyébként is hülyék lennének felfedni a lapjaikat, vagy idő előtt el lőni a puskaport, mivel nem ők kormányoznak.
És a Portik ügy is bebizonyította, hogy miért félnek a jobb oldaltól, különös képen a Jobbiktól. (ez a párt nincs tele korrupcióval, ellentétben a rendszerváltás óta működő pártokkal)
Ja, és hogy egy (klasszikus) mondatot idézzek; el lehet innen menni....:)
Az egyik legjobb a Jobbikban, hogy kelet felé nyitna, amit a többi párt nem tesz!
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a videót 10:00-tól 12:05-ig...
http://www.youtube.com/watch?v=cr9Fr-y-5CM
Az iráni nagykövet beszél arról, hogyan segítenének ki minket a válságból!
Ezeknek aztán magyarázhattok, már magát a kérdést sem fogják fel. Benyomják a gyorsbillentyűről a "szar a Jobbik" szöveget, és elmennek kuncsorogni a pénzért, amit ezért kapnak. Fingjuk nincsen semmiről, azt sem tudják, mi az a gazdaság, mi az a közbiztonság. Ezek csak úgy vannak.
Egyik sem tudja megmagyarázni, hogy miért rossz. Ide tolja a képét, bemásolja a fent említett szöveget, aztán elhúz. Ha meg rákérdezel, hogy mivel tudja alátámasztani a véleményét, akkor vagy nem ír semmit (mert hát azt nem tudja, de ez a parancs), vagy "én tudom, hogy működik az egész gazdaság, de a Jobbik még a közelében sincs"..Ez aztán nem semmi! Valóban hihető.
Én nem gyűlölöm őket, szánalmas megvezetett emberek, akik még a saját érdekeiket sem fogják fel. Na, hát ilyennek is kell (sajnos) lennie.
A felmérések szerint a Jobbik szimpatizánsok és szavazóknak csak 47%-a kirekesztő, soviniszta, idegengyűlölő, rasszista vagy antiszemita. Ha eléri az 51%-ot, akkor nevezhető a párt nácinak? :D
A programjuk egy halom döglött lepkét nem ér, gazdasági téren egy ovis csoport színvonalán van egy átlag részeges kocsmai politikai vita szintjét súrolva Cigány problémák sikeres megoldása meg pont látszik azoknál a bizonyos önkormányzatoknál ... ja pont nem.
Ha valaki elmegy és előre leírja az nem fenyegetés.
Viszont van aki maradni fog. Tőlük fossanak inkább. :D
Pont egy harmincharmadik kormánynak nyalizó ál-ellenzéki megélhetési pártról gondolom, hogy problémákat akarnak megoldani. Nincs szebb mint EU pénzből vett EU zászlót égetni ...
Itt a remek példa 18-as személyében!
Semmi konkrétumot nem mond, nem indokolja a mondandóját, egy darab cikket, videót, vagy legalább egy értelmesnek tűnő magyarázatot nem ír, csak szar, fos, stb.
Majd ha meg is indokolod, hogy miért írod, amit írsz, akkor megfontoljuk, hogy lehet igazságtartalma, addig meg menjél inkább csicsikálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!