A baloldal milyen jogon szól bele bármibe is?
Főleg az MSZP, 8 évig voltak hatalmon aztán semmit nem csináltak csak felvették a kölcsönt aztán szépen zsebre rakták.
Meg elismerték, h hazudtak reggel, délben, este.
tehát te a bal oldalt szidod 8 év semmitevésért?
én meg a jobb oldalt majd 8 év pusztításért
Mert az ellenzék sajnos azt tartja feladatának, hogy kritizáljon.
Soha nem támogatják nyíltan a miniszterelnököt.
Lényegtelen, hogy ki van ellenzékben. Fidesz, vagy szoci.
Mindig marják egymást. Az lenne a csoda, ha pl támad az EU akkor az ellenzék nyíltan kiállna a kormány mellet.
Miért ne szólhatna bele?Elvégre szólás szabadság van(még).
Tudom,ezt neked nehéz elfogadni.
Az MSZP-nek nem is lenne létjogosultsága.
Nem elég , hogy olyan bűnösök szerepeltek benne akik az előző rendszer kiszolgálói voltak , még az "új" Magyarországot tönkretették.
Jó néhány MSZP tagnak , 15 év letöltendő járna, Bajnainak , Gyurcsánynak meg főleg.
És mindenkinek oldaltól, ideológiától,párttól függetlenül aki gazdaságilag megkárosítja az országot.
Nem baj, a lényeg a szólásszabadság.
Nem tudom, én azok után, h szarrá törtem a saját autóm már sokadjára, nem kezdenék el okoskodni másoknak, hogy kell vezetni!
ellenzéknek is lehetnek közös célja.... csak a baloldalon már az se közös, hogy ország érdekeit, magyar embereket támogassuk vagy a multikat? Teljesen másban látják a hiba forrását.... Egyik egy oylan modellt szeretne ami cseheknél és a lengyeleknél bevált és működött ... a másik, görög, olasz, portugál válság kezelésben látja a siker titkát ...
Euben ezek a képviseletek határok világosan látszanak, ki miként érvel, mit véd, milyen értékeket képvisel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!