Végre nálunk is elérhető az országunkról készült Google Street View szoláltatás, némelyeknek mégsem tetszik ez, miért?
Figyelt kérdés
Az arcok, rendszámok ki vannak takarva, semmi többet nem látnak annál, mintha az utcán mennének el a ház előtt gyalog. Miért frusztráltak mégis egyesek?2013. ápr. 23. 17:10
2/10 anonim válasza:
Nem frusztrál senkit. Annak idején a hatályos törvények nem tették lehetővé, ezért állította le az ombudsman. Ez a munkája.
3/10 anonim válasza:
Irnál bövebben az elérhetöségéröl, használatárol? (Priviben akár)
4/10 anonim válasza:
Akit meg az zavar, hogy a háza látható kérheti a Google-t a kitakarásra, elhomályosításra.
5/10 A kérdező kommentje:
Itt elérhetitek. Szerintem tök jó dolog, én már évek óta nézegetem az amerikai nagyvárosokat, Ny-Eu országútjait "járom" vele.
2013. ápr. 23. 17:26
6/10 A kérdező kommentje:
Semmiféle személyiségi jogot nem sért.
2013. ápr. 23. 17:27
7/10 anonim válasza:
Egy román cég már régebben megcsinálta: [link]
Emiatt nem hallottam az ombudsmant tiltakozni, pedig szerintem ugyanaz a technológiája, mint a Googlenek.
8/10 anonim válasza:
Egyik ismerősöm pont az előbb találta meg magát a Google Mapson.
9/10 anonim válasza:
Nah én is rajta vagyok, fantasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!