Van már Google+-od? Hogy tetszik? Jobban, mint a Facebook?
Van már nagyon rég óta.Jobban tetszik,mint a Facebook.
Nekem a valós van megadva és én is 18 év alatt vagyok..
De inkább arra kell figyelni,hogyha 12-14 év alatt vagy(már nem tom mennyi)akkor kitiltanak gmailről(hacsak 1 hónapon belül nem fizetsz..)
11:59, ment a zöld pipa.
Nincs G+ nekem, eleinte biztos érdekes lesz azis, a facebook is egész jó volt, míg nem volt ismert, most hogy már a csapból is ez folyik én túl feleslegesnek érzem. Myvip és iwiw láz is elmúlt, ez is elfog majd.
Szerintem hülyeség az összes ilyen közösségi site. Haverok úgyis elérnek ha akarnak telefonon, MSNen vagy akár felemelik a seggüket és átjönnek.. Más meg hagyjon engem békén. :D
Sose voltam fent se myvipen, se iwiwen, se facebookon, se ppl-en, se milgramon se a több ilyen hülyeségen. Google+-om se lesz.
hát én 16 vagyok,regisztráltam,és a második lépésnél ezt írta ki:
"Ez a funkció nem érhető el a fiókodhoz.
A funkció használata életkorhoz kötött. További információ."
Én mindkettőt használom, sokkal egyszerűbb az ismerősökkel tartani a kapcsolatot.
A G+ eléggé kihalt még, de majd beindul. ;)
én 15 vagyok, és dettó ugyanez a probléma.
hotmail-lel próbáltam először, aztán csináltam gmailt, annál is ugyanez :/
akitől kaptam, pár nappal idősebb nálam, mégis neki nem volt ezel gondja... :S
ANNYIRA IDEGESITŐ!!
nem fogok azért 1 új címmel regisztrálni,h csak azért legyen pluszom!direkt ilyen hivatalos,minden fontos emailt erre kapok, keresztnév.vezetéknév@gmail.com
felháborító,remélem hamarosan fixálják ezt a problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!