Ezt Orbán találta ki? "Londoni konzulátus: magyarok, nincs munka! "
9. Ez az original briteknél is "divatos" , hogy szülnek a segélyért meg a juttatásért.
Én le voltam döbbenve amikor erről olvastam.
És sokan csodálkoznak , hogy sok brit fiatal olyan amilyen.
Így van, rengeteg a munkalehetőség!
Azokat akik csak lábat akarnak lógatni, azok ne is jöjjenek, mert nekünk lesz rossz akik dolgozni akarnak!
Van olyan segély amit akkor kapsz meg, ha dolgozol és nem éri el a 17ezret a kereseted éves szinten! Tehát mindenki kap segélyt, nem kell hozzá állampolgárság!
De azt szerintem is szüntessék meg, hogy kijönnek és segéllyel indítanak!
Kedves utolsó!
Így van, az idős angol bácsi is ugyanezt mondta, hogy összeomlanának a dolgozni akaró bevándorlók nélkül, mert a piszkos munkára, mezőgazdaság és a többire nem lenne munkaerő!
nem értek vele egyet, idegen országban dolgoznak ugyan, de ők is fizetik az adókat ...
Ha járulékokat ugyanúgy levonják akkor legalább amennyit vissza is fizethetnének, mint amennyit befizettek ...
angolok egy jewlentős része főleg a szegényebb emberek főállású munkanélküliek, akiket a vbevándorlók adóforintjaiból tartottak el idáig ... Mert azoknak csak bevándoroltak megszedték megukat azzal a pénzzel, oylan munkával, ami már büdös volt a szegényebb angoloknak ...
Most annyiban változott a rendszer, hogy egyre kevesebb a munka és egyre többen tudják, hogy érdemes kint maradni, mert járulékodat te is visszaigényelheted az államtól ... Így kevesebb pénzt tudnak szétosztani a "munkakerülők között "...
16. válaszoló!
Mivel nem értessz egyet? Szerintem nem olvastad el eléggé a válaszokat és másról beszélsz, mint amit írtunk!
Itt szerintem Londonra céloz a konzulátus valószinűleg.Vidéket nem emliti.Vagy emliti?Az angol vidéki élettel kapcsolatban nincs tapasztalatom.Nekem személy szerint k...rva nehéz volt talpon maradni Londonban.Sokat éheztem sokat fáztam.Hol ilyen volt hol olyan ....Egyszer fennt egyszer lennt.(Hullámvasút)Néha jó volt sokszor meg azt kinántam inkább dögölnék már meg.Amugy meg az életben minden relativ.Kinek milyen kereszt jut..
Ami neked bejön a másiknak nem biztos hogy sikerül.Nincs erre recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!