Ezt Orbán találta ki? "Londoni konzulátus: magyarok, nincs munka! "
Nem tudom, hogy jön a kettő egymáshoz!
Itt csak annyit ír, hogy ha problémába ütközne a külföldi munkakeresésed/munkavégzésed, a konzul nem tud segíteni!
Mi olyan van ebben, amit Orbán talált ki?
Hát az írja: "csökkent az esélye, hogy találnak munkát a magyarok"! Tehát kitalálhatta Orbán is és az angolok is!
De az angoloknak a magyarokkal nincs bajuk, a Románok ellen keményítenek, mert olyan emberekre nincs szükség akik csak a segélyért mennek! Ezért gondoltam még Orbánra!
Kivándorló eleve nem kaphat segélyt, csak helyi állampolgár!
Állampolgárságot meg csak az kaphat, aki már évek óta kint dolgozik!
Ha keményítenek, az vszínűleg nem a kivándorlók mibenléte miatt van, hanem azért, hogy a saját lakosságuktól ne vegyük el a munkát!
Nem csak kamu.Az Egyesült Királyságban valóban növekedett a munkanélküliség , kockázatosabb kimenni munkát vállalni.
Viszont , akinek elég magas a végzettsége vagy alacsonyabb és rendelkezik megfelelő kapcsolatokkal az könnyebben talál állást ,mint Magyarországon.
Azokra a munkanélküliekre gondolsz akik nem is akarnak dolgozni? :)
Vagy azokra akik akarnak?
Mind a kettőből vannak, de költözni kell és nincs gond, aki meg nem akar dolgozni az meg akarjon!
Igenis kamu!
És érdekes ez a dolog, mert sok angol is sír, de ennek ellenére nem tesz semmit, minden nap alkoholizál, drogozik..
És vannak azok az angolok akik ezt be is ismerik, hogy az angol munkanélküliek ilyenek (idős bácsival beszélgettem), sőt, nem szeretik az angol főnökök az angol munkaerőt, mert dupla annyiért dolgoznak, illetve dolgoznának, de kidölnek 2óra után például a mezőgazdaságban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!