Mekkora a lehetőség hogy Jobbik nyeri meg 2014-ben a választásokat?
Minimális, én még az itt írt enyhe növekedést (20% megugrása) is egy számukra nagyon jól pozicionált kampánnyal tudom csak elképzelni.
A realitás az, hogy elpackázták a lehetőségüket, hogy a mostani ciklusban tartalmat, programot kanyarítsanak a 2008 óta szajkózott mocskoszsidócigányok retorika mögé. Mert lehet ezzel alacsony iskolázatlanságú szavazatokat kapni, de a közgazdaságtan akkor is közgazdaságtan marad, ha lezsidózod a tankönyveket. Ugyanott tartanak, mint az előző kampányidőszakban, csak épp az akkor még mutatott tömény náculásból most 10% náculás 90% csendben hümmögés maradt.
Sajnos nem sok!
Évről évre nő a támogatottságuk, a fokozódó gazdasági hanyatlás, bűnözés, és a jelenlegi kormányok önlejáratása miatt!
De 2014-ben még elég kicsi a valószínűsége, hogy választást nyernének!
Talán 2018-ban, vagy 2022-ben, ha addig még a többi nem pusztítja el teljesen az országot!
"Én egy 30.000.-es városban lakok. A Jobbiknak csak pár száz támogatója van. A környéken sincs több. Az emberek többsége nem tud azonosulni a retorikájukkal."
Végigkérdezted mind a 30.000 embert?
Annyira lelkesen propagálják itt a Jobbikot, hogy már "szomorú" statisztikát is bűn mondani róla...
Emberek, a Jobbik közelében sincs annak, hogy 50%-ot szerezzen - vagyis hogy több szavazata legyen, mint az összes többi pártnak együttvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!