Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora a lehetőség hogy...

Mekkora a lehetőség hogy Jobbik nyeri meg 2014-ben a választásokat?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 1-2-3 évben tényleg meg sokszorozódott a Jobbik támogatása?

2013. ápr. 20. 19:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Semekkora.
2013. ápr. 20. 19:44
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki azt mondja, hogy alig vannak jobbikosok, közben a fél gyakori jobbikos, különösen a vidékiek, akik szerintem a legnagyobbat szívták a fletó és társai hülyeségei miatt.
2013. ápr. 20. 19:57
 13/25 anonim ***** válasza:
15%
Minden magyar ember jobbikos.
2013. ápr. 20. 20:03
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Gyakorlatilag nulla rá az esély.
2013. ápr. 20. 20:03
 15/25 anonim ***** válasza:
6%
Meg fogják nyerni a választást.
2013. ápr. 20. 20:04
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

"Mindenki azt mondja, hogy alig vannak jobbikosok, közben a fél gyakori jobbikos, különösen a vidékiek, akik szerintem a legnagyobbat szívták a fletó és társai hülyeségei miatt."

Ez pont olyan, mint a Fidesz népszerűsége. Itt az interneten és a való életben is szidják a kormányt a végtelenségig, aztán még mindig győzne a választásokon. Egyébként az internetes népszerűségben a Jobbik az első, ezért van az a sok kurucinfó, barikád, stb jellegű oldal, ahol összetoborozzák a jobbikosokat, akik a neten mindenhol terjesztik az állóigét. Csakhogy ez kevés lesz a választásoknál a győzelemhez, 15-20%-nál többet nem fognak birtokolni.

2013. ápr. 20. 20:06
 17/25 MolotovPunk ***** válasza:
53%

Semmi esélye nincs a jobbiknak.

Fidesznek van,vagy maximum MSZPnek koalícióval.

Jót nevetnék azért,ha fid elbukná a választást megint,mint 2002ben,amikor azt hitték ők győznek,aztán mégsem :D

2013. ápr. 20. 21:12
 18/25 anonim ***** válasza:
21%

Csak a Jobbikosok hiszik, hogy sokan vannak.

Én egy 30.000.-es városban lakok. A Jobbiknak csak pár száz támogatója van. A környéken sincs több. Az emberek többsége nem tud azonosulni a retorikájukkal.

2013. ápr. 20. 21:28
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

"mszp alapította, hogy megakadályozza a fidesz 2/3-os győzelmét!"

ez így van, ha jobbikos vagy akkor náci vagy meg rasszista amit tökéletesen feltudnak használni ellened hisz ez pont erről szól, meg forgatni azt amit meg lehet.

ha a jobbik nyer akkor csak előrébb lesznék pár lépéssel a z új honfoglalók mert akkor majd az utcákon csak nácik meg egyebek fognak sétálni, és dübörögni fog az "antiszemitizmis" ennek következtében tele lessz velünk az összes hazai és külföldi média és én nem tartanám azt sem kizártnak ha nyiltan más vallású katonai alakulatok "masíroznánk a az utcákon a védelmü(n)k érdekében"

Magyarán Magyarország = Palesztína 2

lehetne még ragozni de szerintem tömören ennyi. :(

Magyarországot nem a jobbiik fogja megmenteni ebben biztos lehetsz, azt hitetnek el veled amit eleakarnak

ha mindenki kiálna magáért és több tíz vagy száz ezrek vonúlnának utcákra az igazukért az elnyomás a kizsákmányolás és még sok minden ellen az mentené meg az országot nem a jobbik.

2013. ápr. 20. 21:37
 20/25 anonim ***** válasza:
35%

Elég kevés sajnos, mert a magyar nép szakértelme minden választáson előrukkol.

Tehát kéremszépen a logikát levezetném:

Adott egy magyar ember -> ez az ember elmegy szavazni egy olyan pártra, ami már volt egyszer kormányon, vagy már teljesen leszerepelt -> ez az ember elköveti ugyanazt a hibát -> ugyan úgy szidja majd akire szavazott, mert olyan igazságtalan, és az ő szavazata nem tehet az egészről.

Nos, ez így van, nem én találom ki, mivel eme állításomat az ország mostani helyzete alátámasztja.

Persze van az a kevés ember, aki egy olyan pártra szavaz, amelyiknek még nem láthattuk "tehetségét" a kormányi poszton.Ilyen pl. a Jobbik.

Ha az MSZP-nek megadta a jónép a lehetőséget, a Jobbik-tól miért venné el?

2013. ápr. 20. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!