A cigányok nehezen férnek hozzá az oktatáshoz, egészségügyhöz, szoc. Ellátáshoz Magyarországon legalábbis az amerikai országjelentés szerint. Mi a véleményetek (cigányozás mentesen, köszönöm)?
Nyilvánosságra hozta országjelentéseit az amerikai külügyminisztérium.
A romák nehezen férnek hozzá az oktatási rendszerhez, az egészségügyi és szociális ellátáshoz, és hátrányos megkülönböztetés éri őket a munkaerőpiacon is.
"A cigányok nehezen férnek hozzá az oktatáshoz, egészségügyhöz, szoc. Ellátáshoz Magyarországon legalábbis az amerikai országjelentés szerint. Mi a véleményetek (cigányozás mentesen, köszönöm)?"
Cigányozásmentesen: szerintem meg nem. És valószinűleg közelebb élek a problémához, mint amilyen közel egy amerikai megmondóvalaki egy íróasztal mögött valaha is volt vagy lesz. Viszont neki fognak hinni mert én "csak" egy magyar kis senki vagyok.
Dolgozni nem akarnak, TB-t nem fizetnek, tanulni sem akar egy bizonyos részük.
Akkor miről szájal a jenki? Inkább otthon sepregessen!
Kedves kérdező!
Nehogy már ezek a jenkik ezek a senkik mondják már meg nekünk mi van abban az országban ahol élünk.
Itt a cigányok k*rvára nincsenek elnyomva.
Már lassan a semmittevésből többre jutnak mint a rendes ,dolgos ,szorgos emberek.
Amerikában alig vannak cigányok és egész máshogy viselkednek mint a Magyarországon tartózkodó fajtársaik.
Csak ezek a hülye amerikaiak állandóan játsszák az agyukat amikor a 70-es években még gyűlölték a feketéket akiket befogtak rabszolga munkára . Na ,de mindegy mert a cigányoknak kivan nyalva itt a seggük.
Állandóan kapnak mindenféle juttatást a segélyt is egy csomó ideig kapták nem egy cigányt látok Audiból, Mercedesből kiszállni a magyarok meg kiszállnak a Suzuki swift-ből.
Ők vannak elnyomva?
Mindenféle támogatást kapnak az iskolában mert a gyerek "hátrányos helyzetű" .SZb.
Orvosnál vannak ott meg kapják a kedvezményeket meg az orvos is fél tőlük.
Úgyhogy ne jöjjenek azzal ,hogy a cigányok hátrányos helyzetűek.
Ha akartak volna és okosak lennének és szorgalmasak sokkal több lehetőségük lenne.
Olvastam, hogy nemrég a cigány tanulók internetet kaptak.,
ingyen számítógépet ,ingyen utazásokat nem akármilyen helyekre.
Nem tudom, hogy miért azokat támogatja a kormány akik hidegvérrel leszúrják és megerőszakolják az embereket az utcán.
Hát mi a f*szt képzelnek ezek első nagyon jól meg mondta ez így van.
Ja és lassan már semmittevésből jobban élnek mint mi és még az eltartóikat is kirabolják .
Erről miért nem beszél Amerika meg az Eu?
Hát ők csak próbálnak segíteni a cigóknak, hogy éljenek fel minket és ne költözzenek ki a világba hanem maradjanak meg a Kárpát-medencén belül.
Úgyhogy Amerika és Eu pofa lapos!
Ez az origo egy nagy semmitérő sz*r .
Látszik ,hogy jenki lap.
Ezt a bődületes baromságot olvasva azt hiszem 10-ből 9 magyar számára világossá válik mennyi igazságtartalma van a külföldi lapok rólunk írt cikkeinek. Hozzáteszem egy országjelentés elvileg jóval komolyabb iromány mint egy újság(ny times, spiegel) magyar nyelvet nem beszélő, Magyarországon sosem járt buta firkászának eladhatóra kiszínezett cikke.
15- nek. Éppen hogy hálásak lehetünk az origónak a cikkért. Tudtunkra adja mennyire debilek odaát. Egyébként nem kell messzire menni "debilországig", elég csak átlépni az osztrák határt pl Hannes Swoboda nyilatkozatai
2.egészségügyi szolgáltatások:
Ugyan olyan szolgáltatásban vannak részesül mint a magyar állampolgárok,
Mindezt úgy h még TBt sem kell fizetnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!