Szaniszló Ferencet miért támadják veszettül ezen az oldalon?
Ja, azt nem tudtam, hogy aki elmebetegnek tartja, az mind kommunista... :-)
Pedro
Ja és Pedro, a hőn szeretet politikusok ezt csinálják? Bajnai, Fleto? Tudod, egy dolog nem tetszik neked Szaniszló. Ne nézd!!
De nekem a többi balf@szt el kell tűrnöm. Ők normálisak, ugye? Csak tönkre vágják az országot.
Nézd már meg, milyen emberek kaptak díjakat! Akik ledegradálják a magyarokat. Akkor kuss volt, ugye? Az már tetszett?
Igen is büszkének kell lennünk a magyarságunkra. Legalább ezt ne vegyék el tőlünk.
De ha te nem vagy magyar, akkor mért vagy még itt?
"Ők nem fogják, mert nem ferdítik el a történelmünket"
Jó, ezt gondold át újra! Valahol máshol élsz, ember.
Én nem tudom, hogy ki és hogyan fogja bemutatni Magyarországot. De abban egyetértek, hogy tényleg szép ország. Sok vidéken jártam már, és jónéhány tája egyszerűen lenyűgöző. Nem csak határainkon belül, hanem azon kívül is, bejártam Erdély és a Felvidék jó részét...
A múltja igen hányatott, nehéz, és szenvedésekkel teli volt. Megérdemelne már az ország valamiféle békét, fejlődést, POZITÍV HOZZÁÁLLÁST - nem pedig gyűlölködést, és összeférhetetlenséget.
(Azt meg nem tudom, mit értesz a "kis kedvenceim" alatt, de szerintem neked halvány lila fogalmad sincs, hogy kik az én "kis kedvenceim". Meglepődnél. :-D )
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!