Pontosan mi a büne Szaniszlo Ferencnek? Talán a valoság kimondása?
Kiáll magyarság mellett? Ez vicc. Aki olyan hülyeségeket ír, mint ő, annak az elmegyógyintézetben a helye.
Nem vagyok szoci, sem zsidó, csak tudok gondolkodni.
Hogy mennyi a valóság és mennyi az extrém feltételezés a szavai mögött ezt valljuk be hogy senki nem tudja!
Az biztos hogy egy a szavaival élve "háttérhatalom" működik, hiszen a világ gazdasága nem alakulhatott volna úgy ahogy, ha nincsenek összefonódások és magas érdekérvényesítő képességgel megáldott kooperációra képes csoportok.
Szerintem maga Szaniszló nem zavart vizet.
A balíbek elkezdték stuffolni a világsajtót és a kapcsolataikat, és mire észbe kaptak már késő volt.
Akkora reklámot csináltak Szaniszlónak hogy akár több kontinensen kiadható könyvet is írhat, a siker garantált.
Nem ez az első kontraproduktív lépése manapság a balnak és a hátterének, de ez van. Kezdenek gyengülni és nem veszik a lapot. Az meg nevetséges hogy azok akik nem is léteznek, manapság folyamatosan megmutatják magukat.
"Leginkább a hülyeség kimondása. (Az IMF drónja, amint felrobbantja a vörösiszap-tározót, pl.)
Ha ennyire ismered Szaniszló műsorait.
Erről egyszer linkelj már valamit erre én is kíváncsi lennék!
" Kiáll magyarság mellett? Ez vicc. Aki olyan hülyeségeket ír, mint ő, annak az elmegyógyintézetben a helye.
Nem vagyok szoci, sem zsidó, csak tudok gondolkodni.
Pont az hogy nem is akarsz, inkább a média mágia.
Mi abban a mondatban az igazság, hogy (idézem):
"Isten (....) kivezetett ázsia mélyébe, magasába, Tibetbe, és aztán a szent turulmadár vigyázó vezetésével vezetésével, elhozta elődeinket Európa közepébe ránk bízva a világ szívét, a kárpát medencét"
"Mi Sumérok, szkíták, etruszkok, kelták, hunok vagyis magyarok megszenvedtük választottságunkat"
"A Kárpát medence óriási csatatér, ahol a jók, a magyarok Istene szándékából legyőzik a gonoszokat"
"A kárpát medencének különleges kisugárzása van"
"Különös kisugárzása tán a mi földünknek, hogy megtizedeli a ránk kezet emelőket"
Ha bárki bármelyik állítást bizonyítani tudja 100%-osan, elismerem, hogy Szaniszló nem teljesen elmebeteg.
Én ezt egyébként nem nevezném a valóság kimondásának.
Én meg azt nem értem, hogy távolabbi országok milyen jogon szólnak bele egy szimpla díjátadásba, most mindegy ki kapta és miért.
Ugyanezek meg mélyen hallgatnak ha a magyarokat pocskondiázzák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!