Mi ez a nagy vita Szaniszló körül?
Elismerem hogy a művész úr ,néha nagyon meredek dolgokat mond ,és olyanokat , hogy nem tudom hogy sírjak vagy nevessek ,de vannak dolgok amelyekben teljesen igaza van.
Egyébként , vannak azok között is vannak szélsőséges nézeteket vallók a kitüntetettek között.Csak ők a másik oldalról szélsőségesek , szélsőségesen liberálisok.
Simán korlátoznák az emberi szabadságjogokat.
Legyen igazad.
Én viszont abban hiszek, hogy a föld közepén élő zsidakabrák el akarják foglalni magyarország szent lapáját. De ezt mi, hunturulbetyárok megtoroljuk (újómagyarul megturuljuk) bajszos parasztnézésünkkel, aminek a ballibkomcsisták nem tudnak ellenállni és visszavonulnak a föld alá.
Kapok én is kitüntetést? Miért nem, pedig nekem is annyira igazam van, mint Szaniszlónak.
Ezt pedig érdemes elolvasni:
Első, könnyesre röhögtem magam a kommenteden :'DDD
Egyébként szerintem nincs itt semmilyen vita. Értelmes ember tudja, hogy Szaniszló egy elmebeteg, tehetségtelen léhűtő, a többi meg...hát velük én nem igazán foglalkozom, ha nekik tényleg tetszik Szanisz-low munkássága, lelkük rajta...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!