Aki Bajnaira / Gyurcsányra / Mesterházyra szavaz, az mivel indokolja a döntését?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 15:21
3/20 anonim válasza:
Pont ugyanavval, mint akik a többire szavaz. De az indok megfogalmazásához két feltétel kell. Az egyik, hogy képes legyen rá az indokló. A másik, hogy befogadására alkalmasnak tartsa a hallgatót.
4/20 anonim válasza:
Miért? Az ujabb szavazolapokon már indokolni is kell?
5/20 anonim válasza:
Mert aki a rosszabbikra vagy a fideszre az mivel. Azoknak a majmoknak köszönhetjük hogy lassan olyan szintre süllyed az életszínvonal mint Jemenben.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem, csak egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy mit látnak egyesek ezekben a "szakértőkben".
2013. ápr. 19. 15:59
7/20 anonim válasza:
Én túl sok reményt egyikben se, főleg Gyurcsányban meg Mesterházyban. Bajnai még azt látom, hogy ő legalább higgadtan, normálisan tud beszélni, nincsenek meg azok a diktátoros beütései, mint Orbánnak vagy Gyurcsánynak, ez szimpatikus benne. Meg elméletileg ért a gazdasághoz, bár fene tudja...a lényeg, hogy nem vagyok tőle elragadtatva, de még mindig ő tűnik a legkisebb rossznak...
9/20 A kérdező kommentje:
Bajnai tényleg szakértő, csak ő nem hazafias.
Ha hazafias lenne, és a magyar népet szolgálná, akkor nem hagyta volna tönkremenni az országot. Az MSZP kormányzás alatt alatt gazdasági miniszter volt, ami nem kis pozíció, volt belelátása a dolgokba. Mégsem csinált semmit. Nem kezdett el ordibálni hogy "ez nem jóóó".
2013. ápr. 19. 16:10
10/20 anonim válasza:
Mert világpolgár vagyok nyuszikám.
Szolidaritásom jeléül kirakok egy cigány zászlót a templomra.
Utána meg , hogy ismét kifejezzem szolidaritásomat , egy Dávid csillagot tetováltatok a seggem fölé.
És végül , hogy ismét együtt érezzek , elszopogatom egy 30 centiméteres csoki péniszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!