Mi a véleményetek arról, hogy Páva Zsolt, Pécs polgármestere éppen most kezdeményezi a közbiztonság javítását célzó bizottság felállítását? Miért nem előbb?
Nem lenne akkora baj.
Magyarországon nagyon lazán veszik a szabályokat.
A cigányok problémáját könnyen meglehetne oldani csak be kellene tartani minden jogszabályt és szigorúbb ellenőrzéseket csinálni , zéro toleranciát és nem pozitív diszkriminációt.
Például megvan adva hogy X négyzetméteren X ember élhet.Megvan adva a minimum követelmény , hogy hogy lehet nevelni a gyerekeket.
Egyébként ez az érpataki modell amiről írtam.Nem lettek új törvények ,szabályok írva csak a jelenlegiek vannak nagyon szigorúan betartva.
Kb ez olyan mint amit most láttam a TV ben!
Amcsiba ahol felrobbant egy műtrágyagyár.
Egy amcsi azt nyilatkozta " szörnyű volt, mintha valami Iraki harci övezet lett volna" Elég ironikus nyilatkozat, hiszen egyből szörnyű ha az USA ban csak halvány árnyéka van annak ami az USA jóvoltából máshol hétköznapi.
Nyilván Páva helyzete nem ennyire éles, de szerintem jó a párhuzam.
Újabb "sz@ros" bizottság... megint lesz pár képviselőnek plusz jövedelme a tagságért, de semmit se csinálnak majd... tele vagyunk ilyen tetves bizottságokkal... a rendőrség minek van szerinted? Ha ilyen dolgokat valami szedett-vetett bizottsággal - amibe majd beültetünk embereket akik úgy lettek szakértők, hogy arra ébredtek - meg lehetne oldani, akkor azt hiszem bűnözés se nagyon lenne... ez egyáltalán nem ilyen egyszerű...
Nálunk is ugyanaz van amit leírtál, itt mindig meg kell halni egy két embernek, hogy feltűnjön, hogy a dolgok nem jól működnek, ezért rossz a rendszer... foldozgatott, sebtében hozott, alkalmazhatatlan és kivitelezhetetlen törvények és jogszabályok, csakhogy mindenki megnyugodjon, de a helyzet az, hogy soha semmi nem változik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!