Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi elvakult...

Miért van ennyi elvakult baloldali ember az országban?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 14:40
 1/10 A kérdező kommentje:
semmi konkrétat nem tudnak felhozni a másik oldal ellen csak azt,hogy a jobbik:szélsőséges. a fidesz meg:az orbán az cigány . ennyik vagytok,az nem zavar titeket hogy a hőseitek kiárusították és szétlopták az országot?
2009. szept. 24. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

A jobbik szélsőséges, a Gárda egy röhej.

És FIDESZ-es vagyok nem balos.

Úgyhogy azért mert valakiben ellenszenvet vált ki a jobb oldal ( a jobbikra értem), az nem azt jelenti hogy mindjárt balos is.

2009. szept. 24. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Azért,mert az átlagember tévéfüggő:rögtön elhiszi,amivel oltogatják("biztos igaz,másképp a tévé nem mutatta volna").

Kormányunk meg ezt kihasználva végzi az agymosást.

2009. szept. 24. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
ugyanolyan elvakult vagy mint a balosok:) A jobbosok általában nem veszik észre hogy őket is ugyanúgy átverik. Nem vagyok egyik oldalon sem, még mielőtt bármit is mondanál rám:D
2009. szept. 24. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Hát ha a Hír TV-t nézed,vagy a Kiricz infót- azt nem a baloldal működteti,és messze van a valóságtól.Egyik kutya,másik eb.
2009. szept. 24. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A kuruc.infon szerintem eléggé le lehet szűrni, hogy melyik komolyan vehető hír és melyik nem.

Da az index a csúcs. Főleg amikor különböző megmozdulásokról adnak hírt.

Ha jobbos megmozdulás rendre alul becsült számok ha balos akkor a 60 emberből több száz fős "tömeg" lesz.

Persze fénykép ilyenkor nincs.

Na de eltértem a témától.

Attól, hogy valakik hangosan, habzó szájjal kiabálnak, nem biztos hogy sokan vannak. És a kérdésre ez a válaszom.

2009. szept. 24. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
A közigazgatás és az állami vállatok teli vannak olyan emberekkel, akik kiszolgálták az MSZMP-t majd az MSZP-t. Ezért a hűségükért cserében jó fizetést is kapnak. Ha esetleg létszám leépítésre kerül a sor, akkor sem ezeket a pártkatonákat rúgják ki, hanem a fiatalokat. Mondanom sem kell, hogy egy mulinál takarító nőnek sem kellenének. Ezektől az emberektől és családjuktól teljes hűséget és az ügyfeleik befolyásolását várják el.
2009. szept. 25. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyre kevesebb van, ahogy a Kádár-nosztalgiázó generáció kihal. 50 éves kor alatt alig van emeszpés, 70 éves kor fölött még mindig 30-40% körül vannak.
2009. szept. 25. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert még él egy rakás kommunista barom, azért és azért mert a tv átmosta a pici agyukat, ha a tvbe azt mondanák, hogy holnap pénz fog hullni az égből azt is elhinnék, mert nem tudnak gondolkozni! Ezé nem nézek én tévét, esélyt se adok arra, hogy mossák az en picinyke agyamat is... Max az Animal Planetet, mert legalább az állatok nem politizálnak
2009. szept. 25. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak az "elvakult" nem láthatja, hogy az ország Én vagyok!!
2009. nov. 15. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!