Mi ez a klub rádiós mizéria?
A klub rádió kikhez kötődik?Melyik párthoz vagy oldalhoz?
Milyen műsorok vannak rajta amik sértőek.
És miért akarják eltüntetni?
Kérem valaki magyarázza el , nem értem.
Baloldali ellenzéki rádió. Ezért akarták ellehetetleníteni a működését. Először olyan pályázatot írtak ki, hogy zenerádiót csináljanak belőle. Azt mondta a médiatanács, hogy színvonaltalan pályázatot írtak. Azután kiderült, hogy csak 1 ponttal előzte meg a nyertes őket. Akkor a rádió fellebbezett, így a bíróság kizárta az első helyezettet. Ezután még 4 bírásági döntés kellett ahhoz, hogy egyáltalán leüljenek a rádióval tárgyalni, mivel a médiatanács ócska kifogásokat keresett, abba is belekötött, hogy az üres oldalak nem lettek aláírva a pályázatban. Most már nem tudtak mibe belekötni több mint egy év elteltével, így elnyerték a frekvenciát, ami 50 millióval drágább, mint a Lánchíd vagy Mária Rádióé.
A hovatartozását nem jelenteném ki erősen egy párthoz sem, mert minden baloldali párt sőt fideszes képviselők is szoktak nyilatkozni benne. Bolgár műsorát napi szinten hallgatom. Minden délután 4 és 6 között van, de elég sok kulturális program is van, amit szintén szeretek.
Régóta nem hallgatom már,de én úgy vagyok vele igenis kell ellenzéki rádió is.Persze most fid és társaik nagyon dolgoznak azon,hogy az ellenzéki adókat felszámolják és el hallgattassák.
Valahol érthető azért,hogy mizéria van ebből.
Kormánypárti rádiók is vannak,akkor miért nem lehetne ellenzéki is?Normális demokráciákban ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!