Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az RTL Klub híradója lassan...

Az RTL Klub híradója lassan übereli az ATV szinvonalát? (lent)

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, folyamatosan és szándékosan naponta járatják le, tüntetik fel rossz színben a Fideszt. Ami még nem is lenne baj, de az MSZP, Bajnai, LMP meg folyamatosan úgy van beállítva, mintha ők szentek lennének. A Jobbik szót sem kap, vagy ha említik is, kizárólag negatív színben. Véleményetek??
2013. febr. 6. 18:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%

Észrevettem már én is.Minden szempontból egy szenny az a csatorna (a TV2-vel együtt).

Ha megfigyeled akkor rendszeresen foglalkozik a kisebbségeket ért bántalmakkal is, és majdhogynem könnyezve közlik, ha sérelem érte valamelyik zsidót/cigányt.Persze a magyarokat ért atrocitások le vannak szarva,majd megtudod a netről ha Szlovákiában megvernek magyarokat csak azért mert magyarul beszéltek...

2013. febr. 6. 18:54
 2/24 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező: az nem tűnik fel, hogy a közmédia (Kossuth, MTVA), naponta 24 órában kampányt folytat a kormány mellett, és teszik mindezt azok adójából is, akik legszívesebben messzire elzavarnák őket?
2013. febr. 6. 19:01
 3/24 A kérdező kommentje:
2-es! Én mindenhol csak a Fidesz kritizálását látom, kivéve az Echo Tv-t.
2013. febr. 6. 19:04
 4/24 A kérdező kommentje:
Az első válaszolóval meg tökéletesen egyetértek.
2013. febr. 6. 19:04
 5/24 anonim ***** válasza:
39%
Miért kellene olyan pártnak szót kapnia, amelyik megmondta, hogy porig rombolná az RTL-Klubot, a TV2-t, meg az ATV-t és munkatársaikat Izraelbe száműzné? Elhiheted nekem, hogy ezen csatornák nézőit nem érdekli egyetlen jobbikos vagy fideszes politikus sem. Aki kíváncsi rájuk nézze a HírTv-t vagy az Echot.
2013. febr. 6. 19:05
 6/24 anonim ***** válasza:
49%
Fideszről nehéz bárminemű pozitív dolgot mondani, viszont politikai hírre meg szükség van.
2013. febr. 6. 19:14
 7/24 anonim ***** válasza:
70%
Régebben néztem a TV2-t ,RTL-t.Egyértelműen szoclib csatornák.A TV2 egyéb műsorai közül csak a hajnali ér valamit: Vers éjfél után.Ekkor látszik itt kultúra.
2013. febr. 6. 19:15
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonytól az M2-t nézzük.Ugyanaz mint a többi ,egész nap mesék...Csak semmi erőszak.
2013. febr. 6. 19:17
 9/24 anonim válasza:
32%
Megjegyezném, hogy az MSZP és Bajnai még annyira sem szentek, mint a Fidesz. itt azzal van a baj, hogy a kereskedelmi csatornák úgy foglalnak állást mellettük, mintha ez meg se történt volna. Mellesleg meg az, hogy az olyan emberek adójából üzemeltetnek pár rádió- és tévéadót, akik a fenébe kívánják őket... Ez nem feltétlenül igaz, elvégre az ország kétharmada igenis a Fideszre szavazott, és amilyen szinten az ellenzék lejáratja magát, illetve kölcsönösen leamortizálják egymást... 2014-re is jó esélyeik vannak a győzelemre.
2013. febr. 6. 19:20
 10/24 anonim ***** válasza:
52%

Rtl klubbot , tv 2-t már régóta nem nézek.

Két műsoruk van a házon kívül és a XXI század ami nagyjából nézhető volna.Bár sokszor felületes ,vagy túl tömör és néha furcsa szempontokra teszik a hangsúlyokat.

Nálam egész nap ,a munka közben ,a Kossuth rádió megy.Szerintem ők próbálnak aktuálisak és lényegre törőek lenni és napi szinten ütköztetik a véleményeket különféle pártszemszögekből is korrekt módon.

[link]

[link]

[link]

Szerintem innen sokkal valósághűbb képet lehet kapni, mint a gusztustalan szenzációk pufogtatásával két reklámblokk közötti minél nagyobb nézettséget gerjeszteni akaró kereskedelmi tv csatornákból.Hagyjátok a francba őket.

A Petőfi is lekörözi már a kereskedelmi zenés rádiókat. Mert jobb.

Ezekben a nyílt rádiós vitákban néha olyan veszekedések bárgyúságok,csúsztatások ,politikusi körmönfont terelések is lelepleződnek, hogy az már direkt humor kategória!

2013. febr. 6. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!