Az RTL Klub híradója lassan übereli az ATV szinvonalát? (lent)
Észrevettem már én is.Minden szempontból egy szenny az a csatorna (a TV2-vel együtt).
Ha megfigyeled akkor rendszeresen foglalkozik a kisebbségeket ért bántalmakkal is, és majdhogynem könnyezve közlik, ha sérelem érte valamelyik zsidót/cigányt.Persze a magyarokat ért atrocitások le vannak szarva,majd megtudod a netről ha Szlovákiában megvernek magyarokat csak azért mert magyarul beszéltek...
Rtl klubbot , tv 2-t már régóta nem nézek.
Két műsoruk van a házon kívül és a XXI század ami nagyjából nézhető volna.Bár sokszor felületes ,vagy túl tömör és néha furcsa szempontokra teszik a hangsúlyokat.
Nálam egész nap ,a munka közben ,a Kossuth rádió megy.Szerintem ők próbálnak aktuálisak és lényegre törőek lenni és napi szinten ütköztetik a véleményeket különféle pártszemszögekből is korrekt módon.
Szerintem innen sokkal valósághűbb képet lehet kapni, mint a gusztustalan szenzációk pufogtatásával két reklámblokk közötti minél nagyobb nézettséget gerjeszteni akaró kereskedelmi tv csatornákból.Hagyjátok a francba őket.
A Petőfi is lekörözi már a kereskedelmi zenés rádiókat. Mert jobb.
Ezekben a nyílt rádiós vitákban néha olyan veszekedések bárgyúságok,csúsztatások ,politikusi körmönfont terelések is lelepleződnek, hogy az már direkt humor kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!