Miért mossák össze a Jobbikot a nyilasokkal?
A keletre nyitás politikáját messzemenően nem a Jobbik találta ki, és még csak nem is a Fidesz, de az tetszik hogy a Viktor például Oroszország felé akar nyitni, de ez azért annak fényében röhej, hogy Putyin 2006-ban volt itt Magyarországon, és előtte Jelcin 1992-ben! Érzezzük ugye azért ebben a diplomáciai "problémákat"! A másik meg az hogy azután a 40 év után ezt úgy beállítani, mint a spanyol viaszt kicsit nevetséges csak...
A Jobbik pedig nem folytat arab barát politikát, mert azt én is folytatok, de csak a civilizáltabb arab országokkal! Ezzel szemben a Jobbik egyetlen arab országgal (ami perzsa) Iránnal tart fönn "jó viszonyt", és annak diktátorával, ellenségem, ellensége a baráton alapon! Amúgy kíváncsi lennék Ahmedinejad egyáltalán tudja e hogy van a világon egy ilyen párt, mint a Jobbik! Hmm... erősen megkérdőjelezhető!
Azt meg azért kétlem hogy a Jobbik nem "nyalna" a Fidesznek, hogyha arról lenne szó, ráadásul a jelen pillanatban érvényben levő Tákolmány alapján nem is lenne módja, nem hogy egyedül kormányozni, vagy akár SzDSz módjára kisebbik kormánypártnak lenni, de még a parlamentben való maradásuk mellett is vastag kérdőjelek vannak szerintem amúgy is! A képviselői fizetés meg hát azért jól jön, főleg ha nem várnak el tőlük semmit érte, mint eddig sem...
A keleti nyitást valóban nem a Jobbik találta ki, és nem is a Fidesz, de érdemi lépést se az MDF-MSZP-SZDSZ-FIDESZ nem tudott ez ügyben produkálni. A Jobbik egyébként nem csak Iránnal tart fent kapcsolatokat, ebben nagyon tévedsz. Törökországgal, Oroszországgal és még más arab államokkal. Arra pedig, hogy az iráni elnök ismeri-e egyáltalán a Jobbikot..hát erre annyit tudnék válaszolni, hogy veled erről már egyszer beszéltem, és küldtem is neked videót, forrást arról, hogy Gyöngyöspatára iráni befektetők érkeztek, miután megválasztották Juhász Oszkárt polgármesternek. Nem tudom, hogy abból mi lett, de mindent az irániak álltak. Érdekes volt, hogy miután bemásoltam neked a forrást meg a videót, nem válaszoltál. Ezek szerint meg sem nézted. Ami önmagában nem baj, csak most meg ugyanazt állítod, amit már egyszer megcáfoltak neked.
Arra pedig, hogy a Jobbik "nyalna" a Fidesznek, én tudom a választ, nem nyalna a Fidesznek, de ha úgy alakul a politikai helyzet 2014-ben, majd te is meg fogod látni. A parlamentben lévő bent maradásuk kétségét szerintem felülírja, hogy már megelőzte az MSZP-t, és egyébként is erősödik a Jobbik. Egyébként pedig ha valakiktől, tőlük nem sajnálom a képviselő fizetést, mert legalább ők valóban azokat mondják el, és azokat is nyújtják be törvényjavaslatként akár, amiről a választások előtt beszéltek.
Inkább sajnálom Kövértől a bruttó 1 739 250 Ft tiszteletdíjat, emellett még a bruttó 626 130 Ft választókerületi pótlékot és a 115 ezer Ft lakhatási támogatást. Mert ő valóban alig van bent, ha meg bent van, akkor is csak kiskirályoskodik, mindenkitől megvonja a szót kénye-kedve szerint.
Szanyi Tibortól meg a bruttó 436 122 Ft és a 261 673 Ft választókerületi pótlékot. Részegen szólal fel nem egyszer, mutogat a parlamentben, és általában hallucinál is dolgokat.
Akár tetszik, akár nem a zsidózás és a cigányok gettóba zárása náci elv. Ahogyan Szálasira emlékeztet mindenkit az Árpádsávos zászló is. Sem akkor, sem most nem számolja senki, hogy hány sáv van az akkori és a mai zászlón, csak azt látja, hogy olyan mint Szálasié volt.
Az pedig csak álmodozás, hogy fejlesszük fel a mezőgazdaságot önállóvá, vagy a KKV-ok lássák el az országot.
Ez nem óhaj kérdése, hanem nagyon sok tőke kellene hozzá, és hosszú évek. Hozzá még szakemberek is.
Azon felül szükséges lenne vásárló képes kereslet is.
Még lehetne sorolni, hogy miért nem valósítható meg a Jobbik programja. Ezt már előttem többen is megtették.
Joe Makepeace
Most sem írsz? Most komolyan, ilyenkor K.O-t kapsz, vagy mi van? :D
Mi nem tudhatjuk, hogy bármelyik pártnak milyen külföldi országokkal van jelentős kapcsolata, ahhoz minimum párttagnak kellene lenni (én nem vagyok/voltam soha), de tény, hogy minden párt akar többfelé orientálódni, és "szövetségeket" kötni, de ez így o.k.! Hogy mi lesz belőle, majd meglátjuk...
Mint ahogyan igazad van kérdező: majd meglátjuk, hogy hogyan viselkedik a Jobbik jövőre a választáskor (lesz olyan egyáltalán?), de valószínű a FIDESZ sem lesz egyszerű már a kampányban sem, amit már most elkezdett, de rettenetesen bénán! Viszont ha nekik már a kampány a legfőbb dolguk egy évvel a voksolás előtt, akkor tényleg nagyon jól mehet minden az országban... (Csak kár hogy ennek semmi nyoma, sőt...!)
A Jobbik pedig amúgy biztos hogy benn marad az országházban jövőre is, de hát kormányzati tényezőként esélytelen! Szerintem...
Én Jobbikos vagyok ,viszont 2014-ben nem fogunk győzni.A pártunk erősebb lesz ,eléri a 20-22 százalékos valószínűleg , de ez édes kevés a győzelemhez.
A győzelem lenne a legjobb ,de én a második hellyel is megelégednék 2014-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!