Kire fogsz szavazni? Adsz még egy esélyt az MSZP-nek? Vagy szerinted mindent jól csinál a fidesz? Esetleg a Jobbikot támogatod?
Jobbik. 23F
Nem vagyok rasszista, de ők még nem voltak kormányon, és több támogatójuk van mint az LMP-nek.
Naa!
Már megint kell menni szavazni?
Előre hozták?
Mert egyébként hoool van az még!
Há mittomén.
Szerintem majd akkor, előtte két héttel, szánok rá némi időt és elgondolkozok rajta.
Nehogymá azon múljon az én jólétem vagy hangulatom, hogy éppen ki ül a trónon! Vagy kormányon . Vagy sebváltón, vagy min?
"Jobbik. 23F
Nem vagyok rasszista, de ők még nem voltak kormányon, és több támogatójuk van mint az LMP-nek."
Egyetértek, én is Jobbikra szavazok. Nem vagyok én sem szélsőséges, csak a többi párt már megmutatta nekünk hogy hol lakik az úristen.
Az MSZP semmi képen, inkább 100 Fidesz. Szerintem aki az elmúlt 8 éves "kormányzásuk" után egy pillanatra is rágondol, az nem épeszű ember. Vagy olyan ember aki azt akarja, hogy rossz legyen a magyaroknak, vagy Magyarországnak, de hát ha szavaz akkor itt él, miért csinálna ilyet.
"de hát ha szavaz akkor itt él, miért csinálna ilyet."
Hidd el vannak akik csinálnának ilyet!
nyugdíjasokat meg a nemidén barnultakat megint 'megveszik' majd úgyis...
A megvesziket meg mindenki értse úgy, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!