Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Bayer...

Mi a véleményetek Bayer Zsoltról és romaellenes cikkeiről?

Figyelt kérdés

Először is nem vagyok rasszista, de napokban olvastam el Bayer Zsolt cikkeit (utólagosan a Magyar Hírlapban) és a magyarországi kisebbségről írt (romák). Állítólag nagy port kavart ez a cikk az EU-ban, de ha belegondolunk akkor ezt mi magyarok sokkal jobban átérezzük mint kint egy német,angol,holland...

[link]

Nem akarom bántani a romákat, de a mi lépcsőházunkba most költözött ide egy család és az addig teljesen nyugodt, békés lépcsőház mára egy koszos,üvöltözésektől hangos hely lett. Egyszerűen viselkedni nem tudnak és még köszönni sem, bár annyira nem vagyok rászorulva..:D Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok igaza van Bayer Úrnak?

2013. ápr. 13. 10:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Bayer Ur eseteben erhetö tetten, hogy a "roma bünözes" fogalma lassan felkuszik az elit körökbe, hogy mär Päva länyok es rendör pszichologusok is äldozatul esnek. Most mär vegkepp tenni kell valamit, hiszen divattervezöket, rendörfelesegeket tämadnak meg a cigänyok.

Bayer Zsolttal megtörtent az, ami minden egyes felsö tizezerbeli elit ällampolgärral meg fog törtenni: utolerte a cigänybünözes.

Mert amig nem a sajät länyukat eröszakoljäk, amig nem a sajät nagyszüleiket ölik meg (Majka) addig NINCS olyan, hogy cigänybünözes!

2013. ápr. 14. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!