A Magyar Hírlap végül lejáratta magát Bayer Zsolttal?
"Négy egyetem kommunikációs tanszéke sem engedi meg, hogy diákjaik a Magyar Hírlaphoz menjenek gyakorlatra Bayer Zsolt január eleji cikke miatt. Az ELTE, SZTE, PTE és DE kommunikáció- és médiatudományi tanszékeinek vezetői közös állásfoglalásban ítélték el a publicistát. Az ELTE tanszékvezetője szerint azért is van szükség a kommunikáció szak állami támogatására, hogy ne szülessenek ilyen "társadalmat bomlasztó, a szakmai elveket semmibe vevő" cikkek."
már egyszer valamelyik kérdéshez leírtam, ha bayer azt mondja kék az ég, mi baj ezzel?
egy szilárd tényt írt le amivel a magyarok 99%-a tisztában van. a maradék 1% meg kézzel lábbal harcol hogy ez nem így van. inkább ennek mi értelme van? mindenki tudja hogy igazat írt.
most hazudjon mint mindenki és kapjon kossuth díjat?
a magyar hírlap nem járatta le magát. aki igazságot ír nem járatja le magát, hacsak nem diktatúra az adott ország politikai berendezkedése és a rendszer sérelmére ír. (szerintem)
A magyarok 99%-a utálja a cigányokat,Jogosan!
Bayer leirta az igazságot.Pusztuljon az összes cigánybűnöző és az őket védők is. a cigányok nagy többsége nem tisztességes munkából él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!