"A történelem gyakran ismétli önmagát"-ismerjük a mondást. Ehhez viszonyítva szerintetek Gyurcsány Ferencnek van esélye arra, hogy 2014-ben megnyerje a választásokat és ezáltal másodszorra legyen Magyarország miniszterelnöke?
Ő is nyilatkozta, neki most a középpárt létrehozása a fő célja, illetve hogy ezen túllépve 2018-ra már egy meghatározó párt legyen a DK a balközép oldalon. Ezt lehet úgy értelmezni,hogy hosszú távon kormányfő akar lenni.
Hogy az lesz-e szerintem még 2018-ra is bizonytalan amúgy, nemhogy most. Max, ha mégis létrejön az összefogás a DK- MSZP-Együtt2014-PM között, ami egyébként nem kizárt, de az már igen,hogy őt jelölnék miniszterelnöknek. (ezt azért sem ő, sem a többiek nem mernék meglépni). És még így sem biztos,hogy nyernének, attól,hogy egy településen megszorongatták a Fideszt, még nem biztos,hogy ez országos szinten is így lesz. (nem vagyok egyébként Fideszes, de tisztában vagyok a realitásokkal).
:D értelmes kérdés..
Donkey Kong...párt ferencünk nem is mehetne alább,
bár neki sikerülhet még. Szurkolok hogy a nagy orra nehogy kitakarja a Jobbik zászlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!