Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "A történelem gyakran ismétli...

"A történelem gyakran ismétli önmagát"-ismerjük a mondást. Ehhez viszonyítva szerintetek Gyurcsány Ferencnek van esélye arra, hogy 2014-ben megnyerje a választásokat és ezáltal másodszorra legyen Magyarország miniszterelnöke?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 17:25
1 2
 11/17 Vadkan01 ***** válasza:
90%
De ismétli önmagát 1998-2002 Orbán Viktor 2010-2014 ismét Orbán Viktor, tehát megtörténhet, hogy Gyurcsány Ferenc 2014-2018.
2013. ápr. 12. 19:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor a logikai kapcsolat 8 év! Kiváló következtetés!
2013. ápr. 12. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Remélem nem!
2013. ápr. 12. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nevetséges, szánalmas, gyerekes idiótának szerencsére erre semmi esélye! Neki marad a youtube videózás, az való neki.
2013. szept. 26. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyerni nem fog, de a mostani civakodás miatt az Együtt-MSZP között, és amiatt,ahogy az ellenzéki pártok megpróbálták kifúrni(és nem Gyurcsány "zsarolt", olvassátok el, miket ajánlott, ő korrekt volt - szerintem az korrekt,hogy arányosan vegyen részt mindenki a listákon, és nem kért sok helyet, abban pedig igaza van,hogy 2 fővel nem lehet politizálni), szóval emiatt megugrik a népszerűsége, de nem lesz kormányfő, és (még most) nem is akar az lenni. De hosszú távon nem elképzelhetetlen,hogy erre fog gyúrni. Politikus szempontból ő még nem számít öregnek.
2013. szept. 27. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Ő is nyilatkozta, neki most a középpárt létrehozása a fő célja, illetve hogy ezen túllépve 2018-ra már egy meghatározó párt legyen a DK a balközép oldalon. Ezt lehet úgy értelmezni,hogy hosszú távon kormányfő akar lenni.

Hogy az lesz-e szerintem még 2018-ra is bizonytalan amúgy, nemhogy most. Max, ha mégis létrejön az összefogás a DK- MSZP-Együtt2014-PM között, ami egyébként nem kizárt, de az már igen,hogy őt jelölnék miniszterelnöknek. (ezt azért sem ő, sem a többiek nem mernék meglépni). És még így sem biztos,hogy nyernének, attól,hogy egy településen megszorongatták a Fideszt, még nem biztos,hogy ez országos szinten is így lesz. (nem vagyok egyébként Fideszes, de tisztában vagyok a realitásokkal).

2013. szept. 27. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:

:D értelmes kérdés..

Donkey Kong...párt ferencünk nem is mehetne alább,

bár neki sikerülhet még. Szurkolok hogy a nagy orra nehogy kitakarja a Jobbik zászlót.

2013. dec. 30. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!