Gravinator kérdése:
Mi a véleményetek erről a rezsicsökkentésről?
Figyelt kérdés
Ne százalékban hanem mérőként bizonyos mennyiségű KW áram,m3 gáz, víz stb adnák a támogatást a lakásba állandó bejelentett és életvitelszerűen ott lakó személyek után.2013. ápr. 11. 17:31
1/5 doboszoli válasza:
Túl könnyen átlátható, ergo nem jó...
(minden rosszmájúságtól mentesen)
2/5 anonim válasza:
Kampányreklám. Kicsit sem fura, hogy most jönnek a választások, és éppen most jut az eszükbe. :d
3/5 anonim válasza:
Ugyan már, akkor a politikusok medencéinek feltöltésére és fűtésére nem vonatkozna a kedvezmény...
4/5 anonim válasza:
Ez is csak azoknak a nagyon jó akik gazdagok.
5/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__4..
Szerintem ez sem igazán jó. Lakhatási támogatás kellene. A Rezsicsökkentés egyik hátránya hogy nem kedvez mindenkinek egyaránt. Főleg a hátrányosabb helyzetű településeken nem tudják igénybe venni. Pl. ahol nincs bevezetve a gáz, ott fújhatják a gázkedvezményt.
Egyébként messze jobb lenne, mint a mostani, bár én a fogyasztás támogatása helyett a takarékosság támogatásának vagyok a híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!