1/7 anonim válasza:
Gázt nekik ! (a motorokra gondoltam :)
2/7 anonim válasza:
Nekem csak egy Rigám van,ezért nem megyek motorozni.
3/7 anonim válasza:
A "rettegők" tudomásul vehetnék, hogy Magyarországon sokkal fontosabb tennivaló is akad, mint mondjuk a csapból is folyó "élet menete". Ezzel nem akkor kéne foglalkozni, ha gatyába van rázva a gazdaság és az ország? Fogy a magyar lakosság iszonyatos iramban, lassan nem nekünk kéne egy "élet menete" felvonulás?
4/7 anonim válasza:
Undorító. Mármint a motoros menet.
5/7 anonim válasza:
Gáz (ami a motorosok fejében van).
6/7 anonim válasza:
Az, hogy miért nem WoW-oznak inkább, vagy gyűjtenek bélyeget.
7/7 anonim válasza:
Tegnap néztem a híradóban egy összeállítást erről.
Nekem pl fogalmam sincs róla, hogy mikor szokott lenni a zsidók menetelése. Amikor a motorosok hivatalosan engedélyt kértek a felvonulásra rendőrségnél, meg nem tudom még hol kell, útvonalat egyeztettek, akkor mért nem mondták, hogy bocs, de ez sérthet másokat.
Megkapták az engedélyt és most pofáznak róla a nyilvánosság előtt?
Az összeállításban meg nagyon egyoldalúan lett beállítva a dolog, már vártam, hogy a motorosok közül is felszólalnak, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!