A rendőrség mit tud tenni a krossz motorosok ellen akik a falu szélén motoroznak?
A falunkban van pár kroszmotoros akik nem zárt pályán hanem a falu szélén, erdős részen motoroznak, csakhogy így is nagyon hangos és simán lehet hallani bent a faluban is.
Rendszám nincs a motorokon, se világítás és meg merem kockáztatni hogy még jogsijuk sincs.
A rendőr mit tud tenni? Nem állnának meg a rendőrnek az meg kergethetné őket, rendszámuk sincs, feljelenteni se lehet őket.
A körzeti rendőr nem nagyon járkál a faluban, amúgy saját kocsival van.
Volt aki még a főútra is kiment quaddal, korsszmotorral.
semmit.
csak akkor ha elkapják őket, amire vanyi kevés esély van, főleg falun,,,
Ha nincs rendszámuk és van eszük akkor a mezőkön és az erdőn keresztül simán meglógnak a zsaruk elől.
Nem tudunk velük mit csinálni,hidd el engem is zavar amikor ilyen sz*rral még csak a ház előtt is elmennek,de hát demokrácia van.
Semmit, mezőn nem kell rendszám.. Egy ilyen motor meg akkorát lép, hogy esélytelen utolérni egy Octaviával, pláne föld úton.
Amúgy meg törődj a saját dolgoddal és toleráld mások szórakozását.
Ennek a szórakozásnak megvannak a szabályai.
Zárt pályán szabad vele menni vele menni, az erdő nem zárt pálya.
Én se bőgetem a motort.
Zárt pálya nem akad csak úgy a szomszédban. És általában nem a legolcsóbb dolog, mert csak megfelelő védőruhában lehet menni. Fogadd el, hogy nekik ez a hobbijuk.
Mondjuk én is utálom amikor valami 150ccm-es "szocicsodája" berreg éjjel egykor.
Másrészt tudnák mesélni hányszor voltam főúton olyan géppel amin se lámpa, se duda , lábtartó is csak az egyik oldalán, jogsi a Holdon, stb. És persze részegen.
Kit érdekel hogy messze van e a pálya?
Akkor ha nekem a lövészet lenne a hobbim akkor lövöldözhetnék az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!