Mi lesz ezzel a motoros felvonulással? Nem lenne jobb elhalasztani?
Szerintem nagyon rossz hogy pont akkor rendezik ,mint amikor az élet menete van.
Hogy miért?
A fő ok az hogy azok malmára hajtja a vizet, akik szinte alig várják a lehetőséget, hogy antiszemitizmust, holokauszttagadást meg egyebeket kiáltsanak , és azzal kürtöljék tele a médiát.
A név választást sem tartom teljesen megfelelőnek.
Ennek országnak kilencven százaléka náczi.
Csak szerencsére nincs mindegyiknek motorja.
"A fő ok az hogy azok malmára hajtja a vizet, akik szinte alig várják a lehetőséget, hogy antiszemitizmust, holokauszttagadást meg egyebeket kiáltsanak , és azzal kürtöljék tele a médiát.
A név választást sem tartom teljesen megfelelőnek"
Te ennyire naív vagy, vagy provokálni akarsz ezzel a kérdéssel?
Szerintem fontosabb, hogy az embereknek legyen mit enni.
A gyakorin kérdezőknek valszeg nincsenek anyagi problémáik, vagy nem szociálisan érzékenyek, mert mindig teljesen érdektelen kérdésekkel foglalkoznak.
Ettől nem lesz se olcsóbb, se drágább a kenyér vagy a gázszámla. Hétköznapi embert nem ez foglalkoztatja. Ez csak figyelemelterelés.
Bocs, kérdező. :)
Ha nekem nem volna mit enne, elsőnek az internetet, másodiknak az áramot mondanám le.
Akinek nincs mit enni, az nem tud írogatni ide.
"Ennek országnak kilencven százaléka náczi. "
Ezzel az állítással ugyanaz a baj, mint a holokauszttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!