A 2014-es választások után lehetnek újra olyan zavargások, mint 2006-ban?
Számítás helytelen a zavargás az ösződi beszéd miatt robbant ki.De szerintem az nem zavargás volt ,hanem egy kisebb forradalom csak hát szeretik elbagatelizálni a dolgokat a médián keresztül. Tehát zavarogni úgy kell helyesen ,hogy nem szegény Balogh György kocsiját gyújogatjuk fel meg kukákat borogatunk meg meg huligánkodunk ,meg a süniknek mutogatunk be ,hanem céltudatosan előre megtervezve megnézzük ,hogy az Andrássy úton mennyi lámpa vas van leszámolni ,ha kevesebb akkor még egy kettővel kiegészíteni(nem kell lámpát szerelni a végére)aztán a parlamentbe betörni kiszedni a büfés és a takarító nénin kívűl onnan mindenkit a portás bácsit is békén hagyni és a többit egyenletesen elosztani a lámpákon a nyakuknál fogva kötéllel rögzíteni a lámpa görbületi részéhez úgy ,hogy a lábuk semmi esetre se érjen le a földre na ez a helyes zavargás :)
Nem hiszem ,hogy lesz mert 2006-os esetből tanulva nincs kedvük gumikövedéket kapni a pofájukba ,hogy aztán bíróságra járhassanak hónapokig.
Addig is amig nem lesz normális zavargás addig is további jó bégetést
egyénként azt a s@ar filmet amit közben néztem a Herculest nem tudtam miattuk megnézni végig és azóta sem adták le és miattatok nem is fogják EZ IS A TI HIBÁTOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!